Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doi tineri care ar fi vandut cannabis, ecstasy si cocaina in judet si pe litoral, retinuti

România Liberă România Liberă,
Doi tineri care ar fi vandut cannabis, ecstasy si cocaina in judet si pe litoral, retinuti

Doi tineri din judetul Giurgiu au fost retinuti pentru trafic de droguri de risc si mare risc, ei fi. continuă pe România Liberă

Digi24: Doi tineri s-au casatorit din dragoste, apoi tatal miresei a angajat un asasin. Ce a urmat este cutremurator

In urma cu un an de zile, in ziua nuntii lor, doi tineri din India erau cei mai fericiti din lume, pentru ca se casatorisera din dragoste, asa cum rar de intampla in societatea lor. Cei doi nu si-au dat seama ca erau deja in pericol.

Incident grav la Bacalaureat, in Bihor! Ce au facut 7 tineri care sustineau examenul

Sesiunea de toamna a examenului de Bacalaureat nu a fost lipsita nici anul acesta de incidente. Un eveniment neplacut a avut loc, la Bihor, in care au fost implicati sapte tineri. Acestia au venit sa sustina prima proba la limba si literatura romana, insa din pacate si-au ratat aceasta sansa. Sesiunea de toamna Bacalaureat 2019.

Mats Wilander, inainte de startul US Open: Avem nevoie in semifinale de doi baieti care sa nu se numeasca Roger, Rafa, Stan sau Novak

Tenisul masculin are nevoie de aparitii noi in semifinale, care sa nu se numeasca Roger, Rafa, Stan sau Novak, a declarat fostul mare campion suedez Mats Wilander, acum comentator pentru Eurosport, cu cateva zile inainte de US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, scrie EFE.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )