Libnet.ro
UNICEF

15:30

Doi tineri din Australia militeaza intr-un mod unic pentru depasirea limitelor personale: S-au plimbat cu scuterul prin oras, complet dezbracati (VIDEO)

B1 B1,
Doi tineri din Australia militeaza intr-un mod unic pentru depasirea limitelor personale: S-au plimbat cu scuterul prin oras, complet dezbracati (VIDEO)

Un cuplu din Australia s-a gandit la un mod inedit de a milita pentru depasirea limitelor personale, lansand o campanie intitulata Naked Me. Cei doi au respectat intru totul sloganul si au pornit la. continuă pe B1

Doi batrani din Timis au murit intr-un incediu izbucnit de la o lumanare.

Doi batrani din comuna timiseana Lenauheim au murit, marti seara, intr-un incendiu care a izbucnit in locuinta lor din cauza unei lumanari aprinse pe care o foloseau in locul curentului electric, transmite corespondentul MEDIAFAX. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Timis, Madalina Mezdrea, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca un incendiu a izbucnit, marti seara, la o casa din comuna Lenauheim, iar in urma incendiului doua persoane si-au pierdut viata. Din .

Cinci tineri din Bucuresti, retinuti pentru trafic cu ketamina.

Cinci tineri din Bucuresti au fost prinsi, luni seara, in Punctul de Trecere al Frontierei Giurgiu avand ascunse in lenjeria intima fiole de ketamina, drog inscris in tabelul de substante interzise, ei fiind cercetati de DIICOT, informeaza surse judiciare, scrie Mediafax. Cinci tineri din Bucuresti, trei barbati si doua femei, cu varste cuprinse intre 24 si 31 ani, au fost prinsi in seara de 5 noiembrie in PTF Giurgiu avand asupra lor ascunse in lenjeria intima) cinci fiole a cate 50 ml .

Resita. Un TIR a fost lovit de tren. Doi pasageri din tren au fost raniti

Un TIR a fost lovit de tren, in apropiere de Resita. Doi pasageri din tren au fost accidentati. Soferul TIR-ului a scapat cu viata. Stire in curs de actualizare.

SP, acuzata de Tribunalul Federal din Australia de introducerea in eroare a investitorilor

Agentia de rating Standard Poors SP) este acuzata de inducerea in eroare a investitorilor, dupa ce un produs derivat complex s-a devalorizat masiv in mai putin de doi ani dupa ce a primit.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )