Libnet.ro
UNICEF

09:31

Doi tineri au supravietuit ca prin minune dupa ce au fost loviti de tren

Adevărul Adevărul,
Doi tineri au supravietuit ca prin minune dupa ce au fost loviti de tren

Doi tineri, un barbat, in varsta de 25 de ani, si o minora de 15 ani care il insotea, au scapat ca prin minune cu viata, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de tren in localitatea Plataresti. Accidentul s-a petrecut in noaptea de sambata spre duminica, la ora 00. continuă pe Adevărul

Imagini socante la o spalatorie auto! Doi oameni au scapat ca prin minune de o tragedie

O spalatorie auto din municipiul Petrosani a fost aproape demolata de un sofer, care a intrat violent in rampele spalatoriei. in imaginile suprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum soferul a.

Bilete false, la Untold. Doi tineri au trait cea mai urata aventura, dupa ce au contactat un vanzator de pe internet

Esti atras de pretul mic, dar nu acorzi atentie altor detalii. Iata cum doi tineri au trait cea mai urata aventura din viata lor dupa ce au contactat un vanzator de pe internet pentru a-si cumpara bilete la Untold. Bilete false, la Untold Vara, pentru negativisti, e aproape pe terminate, asa ca si festivalurile isi .

VIDEO Accident grav surprins de camere. Momentul in care doi tineri au fentat moartea, in fata masinii scapate de sub control

Scene dramatice s-au petrecut intr-o spalatorie auro din Petrosani. Un sofer a scapat masina de sub control si a intrat cu ea intr-un stalp al acesteia. Doi tineri au fost la un pas sa fie striviti de masina.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )