Libnet.ro
UNICEF

16:30

Doi tineri, unul dintre ei student, arestati preventiv intr-un caz de coruptie la Universitatea de Medicina si Farmacie din Iasi

Hotnews Hotnews,
 Doi tineri, unul dintre ei student, arestati preventiv intr-un caz de coruptie la Universitatea de Medicina si Farmacie din Iasi

Doi tineri, unul dintre ei student la Universitatea de Medicina si Farmacie din Iasi, au fost arestati preventiv pentru trafic de influenta si dare de mita, fapte pe care le-ar fi comis pentru ajutarea unor studenti cu restante sa poata promova examenele, potrivit anchetatorilor, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Cum au fost surprinsi acesti doi tineri in cimitir, ziua in amiaza mare, i-a socat pe toti. Imagini interzise minorilor

Lipsiti de inhibitii, doi tineri au fost surprinsi in ipostaze intime intr-un cimitir din Lugoj, amorezii fiinf filmati chiar pe un mormant, potrivit tion. ro. Cei doi au fost filmati vineri.

Tragedie in Republica Moldova: Doi tineri au murit inecati in Prut

Apele involburate ale Prutului au luat doua vieti. Doi tineri, in varsta de 18 si 19 ani, s-au inecat dupa ce au mers la scaldat cu prietenii, informeaza B1 TV. Tragedia a avut.

A MURIT unul dintre cei mai iubiti preoti din Romania! (FOTO)

Unul dintre ceimairespectati simaicunoscutipreoti suceveni,Gheorghe Bradatanu, a trecut la cele vesnice, la varsta de doar 67 de ani. Gheorghe Bradatanua fost preot.

Fondurile europene - unul dintre principalele motoare de crestere economica si dezvoltare ale tarii

Fondurile europene reprezinta unul dintre principalele motoare de crestere economica si dezvoltare ale tarii noastre, considera premierul Mihai Tudose, care anunta ca au fost transmise spre decontare facturi in valoare de peste 170 de milioane de euro.

A incetat din viata unul dintre cei mai apreciati oameni din radio (FOTO)

Tim Homer, unul dintre cei mai apreciati oameni de radio din Noua Zeelanda a murit la 43 de ani. Acesta a murit in acest weekend dupa ce s-a brabusit brusc, iar disparitia sa i-a surprins pe toti cei.

Ce s-a intamplat cu Sorin Ianceu, unul dintre medicii supravietuitori ai accidentului aviatic din Apuseni

Unul dintre supravietuitorii accidentului aviatic din Apuseni traieste, in prezent, o adevarata drama. Sorin Ianceu a vazut moartea cu ochii si putini au fost aceia care au avut incredere ca.

Ucraina anuleaza unul dintre cele mai importante acorduri militare cu Rusia

Guvernul ucrainean a decis sa anuleze acordul interguvernamental cu Rusia privind exporturile de produse militare catre alte state, potrivitziarul financiar. intelegerea dintre Rusia si Ucraina.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )