Libnet.ro
UNICEF

20 Mai.

Doi turisti au fost surprinsi de avalansa in Muntii Fagaras si aruncati sute de metri. Cum au scapat, ca prin miracol, doar cu rani usoare

Adevărul Adevărul,
Doi turisti au fost surprinsi de avalansa in Muntii Fagaras si aruncati sute de metri. Cum au scapat, ca prin miracol, doar cu rani usoare

Doi turisti au fost raniti dupa ce au fost surprinsi de o avalansa in Muntii Fagaras. Cei doi faceau parte dintr-un grup de 15 persoane care plecase de la Balea Lac cu intentia de a urca pe varful Negoiu, cand au fost surprinsi de avalansa care i-a aruncat cateva sute de metri in afara drumului. continuă pe Adevărul

Doi raniti in urma unei avalanse in Muntii Fagaras

Doua persoane au fost ranite sambata dupa ce au fost surprinse de o avalansa in Muntii Fagaras, anunta News. ro. Salvamontistii au reusit sa ajunga la victime, iar una dintre ele, o femeie, este in stare mai grava, insa viata sa nu este pusa in pericol.

Risc de avalansa in muntii Fagaras, in zona Balea Lac

Meteorologii avertizeaza ca este risc insemnat de producere de avalanse in zona turistica Balea Lac, la peste 2. 000 de metri altitudine, in muntii Fagaras, unde se inregistreaza si cel mai mare strat de zapada din judet, 130 de centimetri, potrivit unui comunicat al Centrului Regional Meteorologic Transilvania-Sud, scrie Agerpres.

Interventie de urgenta: 15 turisti, surprinsi de avalansa in muntii Fagaras. Un elicopter SMURD a fost trimis in zona (VIDEO)

Interventie de urgenta in munti. Un grup format din 15 turisti a fost surprins sambata de o avalansa produsa in Muntii Fagaras, informeaza B1 TV. Potrivit salvamontistilor, avalansa a.

Turisti, surprinsi de avalansa in muntii Fagaras. Un elicopter SMURD a intervenit (VIDEO)

UPDATE:Salvatorii i-au dus pe oameni in siguranta la poalele muntelui, informeaza B1 TV. Interventie de urgenta in munti. Un grup format din 15 turisti a fost surprins sambata d.

Risc de avalansa in muntii Fagaras: Ce zone ar trebui sa evite turistii

Alerta in Muntii Fagaras, unde exista risc de avalansa. Pericol mare este mai ales in zona turistica Balea Lac, la peste 2. 000 de metri altitudine, unde se inregistreaza si cel mai.

Misiune DRAMATICA de salvare in masivul Bucegi: doi turisti au ramas BLOCATI din cauza viscolului (VIDEO)

O dramatica misiune de salvare a doi turisti ramasi blocati in masivul Bucegi se desfasoara vineri seara. Misiunea este ingreunata de conditiile meteo vitrege, durata de derulare a interventiei sa.

Doi turisti au ramas blocati in masivul Bucegi, din cauza viscolului. Salvamontistii au plecat pentru recuperarea lor

Doi turisti au ramas blocati, vineri seara, in masivul Bucegi, unde viscoleste si este ceata, salvamontistii plecand pe munte pentru recuperarea lor. Durata operatiunii de recuperare este estimata la patru ore, relateaza Agerpres.

Turisti surprinsi de avalansa in Fagaras

Doua persoane care faceau parte dintr-un grup mai mare de turisti au fost surprinse de o avalansa, sambata, pe un traseu de pe versantul sudic al Masivului Fagaras. Potrivit primelor informatii.

Atac infiorator in Irlanda. Un barbat a fost ucis si alti doi au fost grav raniti

Un barbat a murit si alti doi au fost raniti grav intr-o serie de atacuri cu cutitul in Irlanda. Politistii investigheaza acest caz si au arestat pana acum un barbat suspectat de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )