Libnet.ro
UNICEF

17:15

Un al doilea asistent al Spitalului Universitar din Capitala a intrat n greva foamei, dupa ce primului i s-a facut rau

Hotnews Hotnews,
 Un al doilea asistent al Spitalului Universitar din Capitala a intrat n greva foamei, dupa ce primului i s-a facut rau

O asistenta medicala a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti a intrat, miercuri, in greva foamei, dupa ce asistentului care se afla in greva foamei de trei zile i s-a facut rau. El a fost transportat la Spitalul Militar deorece a refuzat sa primeasca ingrijiri la Spitalul Universitar. inca un asistent a anuntat ca intra in greva foamei, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Directorul economic al Spitalului Universitar din Bucuresti si-a dat demisia

Directorul economic al Spitalului Universitar din Bucuresti si-a dat, miercuri, demisia. Demisia vine dupa ce Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a solicitat vineri DSP si Corpului de control al.

Protest la Spitalul Universitar din Capitala. Ambulanta a intervenit de urgenta

Sunt proteste la Spitalul Universitar din Capitala, miercuri dimineata. Oamenii au iesit din strada din cauza faptului ca nu au materiale suficiente pentru a salva vieti asa cum prevede profesia lor. Mai.

UPDATE Directorul economic al Spitalului Universitar din Bucuresti si-a dat demisia /Spitalul Universitar: Era director financiar interimar. Activitatea va nceta dupa preaviz

Directorul economic al Spitalului Universitar si-a dat demisia, miercuri, in semn de protest fata de managerul spitalului, relateazaDigi24. Reprezentantii Spitalului de Urgenta din Bucuresti precizeaza ca directorul financiar a fost de fapt interimar pe aceasta functie, iar incetarea activitatii se va produce dupa expirarea perioadei legale de preaviz, relateaza Mediafax.

Directorul economic al Spitalului Universitar din Bucuresti si-a dat demisia

Directorul economic al Spitalului Universitar si-a dat demisia, miercuri, in semn de protest fata de managerul spitalului, scrie Hotnews.

Directorul economic al Spitalului Universitar din Bucuresti si-a dat demisia

Directorul economic al Spitalului Universitar si-a dat demisia, miercuri, in semn de protest fata de managerul spitalului, relateazaDigi24. Demisia vine dupa ce Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a solicitat vineri DSP si Corpului de control al Ministerului Sanatatii sa realizeze un control la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti pentru a verifica modul in care au fost utilizate fondurile alocate de minister.

Directorul economic al Spitalului Universitar a demisionat in urma scandalului urias privind conditiile de lucru

Directorul economic al Spitalului Universitar din Capitala a demisionat marti ca urmare a scandalului pornit de protestul asistentilor medicali care acuza ca sunt nevoiti sa lucreze care pun in pericol viata.

Nemultumirile angajatilor de la Spitalul Universitar din Capitala continua

Nemultumirile angajatilor de la Spitalul Universitar din Capitala, unde asistentii medicali reclama conditiile in care sunt nevoiti sa lucreze care pun in pericol viata pacientilor, continua. Acestia sustin ca inainte de controlul Ministerului Sanatatii, lucrurile vechi din spital au fost casate si au fost preluate de masinile de gunoi.

Protest la Spitalul Universitar din Capitala. Asistentii reclama conditiile din spital si spun ca trebuie sa aleaga intre voucherele de vacanta si sporuri

Protest la Spitalul Universitar din Capitala, unde asistentii medicali au fost pusi sa aleaga intre voucherele de vacanta si sporuri. Peste 20 de asistenti se afla in strada pentru a protesta fata de neregulile din spital.

Angajatii Spitalului Universitar au optat pentru mai putine privilegii, n favoarea medicamentelor

Angajatii Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti au renuntat la voucherele de vacanta in favoarea sporurilor deoarece, daca ar fi profitat de ambele privilegii, institutia ar fi ramas fara bani pentru medicamente, au spus, pentru MEDIAFAX, reprezentantii unitatii spitalicesti.

Protest, luni dimineata, la Spitalul Universitar din Bucuresti

Mai multi angajati ai Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti - personal mediu si auxiliar - au protestat luni, fiind nemultumiti de faptul ca li s-ar diminua sporurile daca ar opta pentru vouchere de vacanta, transmite Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )