Libnet.ro
UNICEF

23:30

Al doilea bloc al mortii a fost evacuat la Timisoara. Ce au gasit anchetatorii intr-un apartament

Antena3 Antena3,
Al doilea bloc al mortii a fost evacuat la Timisoara. Ce au gasit anchetatorii intr-un apartament

Autoritatile localeau decis evacuarea unui al doilea bloc de locuinte din Timisoara, vecin cu cel in caredoi copii si mama unuia dintre ei au murit, in urma unei dezinsectii. Potrivit Agerpres,. continuă pe Antena3

Tragedia de la Timisoara. inca un bloc a fost evacuat: Nu suntem in niciun caz intr-o situatie disperata

Autoritatile din Timis au oferit noi detalii de tragedia de la Timisoara in urma careia doi copii si mama unuia dintre ei au murit. Potrivit sefului ISU Timis, este verificat inca un bloc in care a lucrat recent firma care a realizat deratizarea in blocul groazei. Purtatorul de cuvant al Spitalului de Copii Louis Turcanu a facut apel la calm.

Tragedia din Timisoara: Persoanele din cel de-al doilea bloc evacuat pot intra in locuinte

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Timis anunta ca s-a dispus permiterea accesului persoanelor in locuintele din imobilul de pe strada Vaida Voievod, deoarece nu au mai fost identificate substante toxice in urma masuratorilor efectuate de catre echipele CBRN. Acesta fusese evacuat preventiv luni seara, dupa ce intr-unul dintre apartamente s-ar fi facut lucrari de dezinsectie si deratizare cu aceeasi firma care a facut actiunea si in imobilul in care trei persoane au murit si alte cateva zeci au ajuns la spital.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )