Libnet.ro
UNICEF

22:45

Al doilea caz de malarie din acest an la Iasi. Pacientul aflat in stare grava a mai avut boala si acum cativa ani

Adevărul Adevărul,
Al doilea caz de malarie din acest an la Iasi. Pacientul aflat in stare grava a mai avut boala si acum cativa ani

Un iesean de 43 de ani a fost diagnosticat cu malarie, el fiind internat la Sectia de terapie intensiva de la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi. Barbatul a lucrat in Coasta de Fildes de unde s-a intors in urma cu o saptamana dupa ce a lucrat timp de sase luni in constructii. continuă pe Adevărul

Alerta in Romania! Caz de malarie, confirmat la Iasi

Un barbat de 43 de ani, din Iasi, este internat in sectia de Anestezie Terapie Intensiva a Spitalului de Boli Infectioase, fiind diagnosticat cu malarie. Barbatul lucreaza in constructii, in Coasta.

Microbuz scolar condus de un sofer baut, la Vaslui Al doilea caz depistat in tara in doua zile

Soferul unui microbuz scolar din localitatea Stefan cel Mare, judetul Vaslui, a fost prins de politisti, vineri, in timp ce conducea baut autovehiculul, dupa ce ii lasase deja pe elevi la scoala, relateaza Mediafax.

Barbatul din acest sat din Bacau a vazut pentru prima data in viata lui o sosea asfaltata. S-a pus in genunchi, iar ce a urmat a uimit intreaga lume. Oamenii l-au filmat imediat si au urcat totul pe internet. E viral!

Imagini hilare in Bacau. Un barbat a fost filmat de cativa localnici in timp ce facea matanii pe marginea soselei care strabate satul Sohodor din comuna Horgesti. Omul sta in genunchi, isi face.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2167 seconds )