Libnet.ro
UNICEF

00:06

Al doilea caz de meningita meningococica. Cine este tanara care primeste acum tratament

Playtech Playtech,
Al doilea caz de meningita meningococica. Cine este tanara care primeste acum tratament

Un al doilea caz de meningita meningococica este confirmat in Romania. O adolescenta in varsta de 16 ani a fost internata, vineri, in Sectia de boli infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta Mavromati din Botosani. Fata prezinta simptomele bolii, spun medicii. Epidemiologul sef al Directiei de Sanatate Publica DSP) a judetului Botosani, Irina Alecu, spine [] . continuă pe Playtech

inca un caz de meningita meningococica, la Botosani. Sorina Pintea: Nu se impune vaccinarea obligatorie impotriva meningitei

Inca un caz de meningita meningococica s-a inregistrat la Botosani, la cateva zile dupa ce o eleva a Colegiului National Gheorghe Lazar din Bucuresti, in varsta de 18 ani, a murit in doar cateva ore din cauza bolii. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat luni ca nu se impune introducerea obligatorie a vaccinarii impotriva meningitei, chiar daca au existat cazuri de deces, deoarece numarul imbolnavirilor este mic. Meningita meningococica este forma fulminanta a bolii, care a ucis-o, saptamana trecuta, pe adolescenta de 18 ani din Capitala in doar cateva ore.

Cine este preotul care a murit la 36 de ani intr-un accident rutier. Ce au descoperit medicii la scurt timp dupa deces

Tragedie in saptamana dinainte de Pasti. Un preot de 36 de ani s-a stins la spital, in urma unui accident rutier. Barbatul a murit la spital, dupa ce a intrat de mai multe ori in stop.

Cine este adolescenta internata la Botosani cu meningita meningococica: Are 16 ani si are domiciliul in Italia. Tanara raspunde bine la tratament

Adolescenta internata la Spitalul Judetean din Botosani cu suspiciunea ca ar fi contactat meningita meningococica are 16 ani. Ea are domiciliul in Italia si se afla in vizita in oras, potrivit epidemiologului sef al Directiei de Sanatate Publica Botosani, medicul Irina Alecu. Tanara se afla sub tratament cu antibiotice si raspunde bine la acesta. Meningita meningococica este forma fulminanta a bolii, care a ucis-o, saptamana trecuta, pe adolescenta de 18 ani, eleva a Colegiului Gheorghe Lazar din Capitala, in doar cateva ore.

Carlas Dreams, prins fara masca in Bucuresti. De ce-si ascunde chipul si cine este acum marea lui iubire dupa divort

Solistul trupeiCarlas Dreams, Andrei Tarus, a fost surprins de paparazzi in Bucuresti fara machiajul sau caracteristic, alaturi de iubita sa. Tarus a divortat in 2017 de femeia cu care a fost casatorit timp de cinci ani, anume Nelea Motricala, o afacerista de succes din Republica Moldova. Se pare insa ca modelul Andra Mirona Axentoi este [] .

Guvernul pregateste concedieri la stat: cine sunt bugetarii care vor fi dati afara

Guvernul strange cureaua si pregateste reformarea sistemului bugetar. Pana la 10. 000 de angajati de la stat vor fi concediati, arata primele liste. Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a promis ca va reforma aparatul bugetar si pare ca se tine de cuvant. Primele estimari arata ca, pe hartie, aproximativ 10. 000 de bugetari vor fi concediati, potrivit Adevarul.

inca un caz de MENINGITA! Fata de 16 ani din Botosani, de urgenta la spital

Inca un caz de meningita meningococica in romania. Dupa moartea elevei de la Colegiul Gheorghe Lazar din Capitala, o adolescentad e 16 ani a ajuns vineri dimineata la Compartimentul de Primiri.

GAME OF THRONES SEZ 8 EP 2 ONLINE SUBTITRAT ROMANA. Cine este singura romanca din serial

Octavia Selena Alexandru are doar 17 ani si este singura romanca de pe platourile de filmare ale serialului-fenomen Game Of Thrones. Scena a.

Protest la conacul lui Dragnea. Cine este omul care nu crede in seful PSD

Un barbat din Teleorman a protestat la conacul lui Liviu Dragnea din Alexandria si in fata Primariei din localitate, unde a afisat mai multe mesaje impotriva liderului PSD. Omul a vrut sa transmita ca nu are incredere in seful de partid si a fost imediat luat la intrebari de Politia Locala. Teleormanul este un judet [] .

Primesti PENSIA PE CARD?! Ministrul Muncii este cel care a dat VESTEA! ANUNT DE MAXIM INTERES pentru toti ROMANII!

Anunt de maxima importanta pentru toti pensionarii care incaseaza pensia pe card.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )