Libnet.ro
UNICEF

10:00

Al doilea proces de punere sub acuzare a lui Donald Trump a inceput in Senatul SUA

B1 B1,
Al doilea proces de punere sub acuzare a lui Donald Trump a inceput in Senatul SUA

In Senatul Statelor Unite ale Americii a inceput, marti, procesul in care fostul presedinte Donald Trump este acuzat de incitare la insurectie in contextul asaltului asupra Capitoliului care a avut loc pe 6. continuă pe B1

SUA. incepe procesul istoric de punere sub acuzare a fostului presedinte Donald Trump pentru instigare la revolta. Care este strategia avocatilor INFOGRAFIE

In Senatul Statelor Unite incepe astazi procesul istoric in vederea destituirii fostului presedinte Donald Trump pentru instigare la revolta, dupa ce sustinatorii sai au atacat Capitoliul, in ianuarie. Democratii, care coordoneaza procedurile de acuzare, au calificat probele ca fiind covarsitoare, in timp ce avocatii lui Donald Trump considera ca procesul nici n-ar trebui sa aiba loc.

Procesul lui Donald Trump incepe azi in Senatul american. Strategia pe care mizeaza democratii pentru a obtine condamnarea fostului presedinte

Procesul prin care Donald Trump va fi pus din nou sub acuzare va debuta marti in Senatul SUA. Fostul presedinte va trece pentru a doua oara printr-o astfeld e procedura de impeachment, bifand astfel o.

Acuzarea lui Donald Trump bazata pe fapte concrete si solide

Dosarul de acuzare impotriva lui Donald Trump se bazeaza pe fapte concrete si solide, a declarat astazi alesul si procurorul democrat Jamie Raskin, care a difuzat inca de la inceputul procesului din Senat un montaj video, relateaza AFP si Agerpres.

Procuratura din Germania l-a pus sub acuzare pe un barbat de 100 de ani, pentru complicitate la 3.518 de crime in lagarul de concentrare Sachsenhausen

Procuratura din Germania l-a pus sub acuzare pe un german in varsta de 100 de ani pentru complicitate la 3. 518 de crime in timp ce ar fi fost gardian la lagarul de concentrare Sachsenhausen, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, transmite Reuters.

Procuratura din Germania l-a pus sub acuzare pe un german de 100 de ani

Procuratura din Germania l-a pus sub acuzare pe un german in varsta de 100 de ani pentru complicitate la 3. 518 de crime in timp ce ar fi fost gardian la lagarul de concentrare Sachsenhausen, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Atacul de la Capitoliu. Donald Trump, judecat pentru violentele prin care a vrut sa ramana la putere

Donald Trump se afla marti - la un an de la un proces istoric in vederea uneidestituiri - din nou in pozitia de acuzat in Senat, ai carui membri urmeaza sa stabileasca daca fostul presedinte al Statelor Unite a incurajat atacul sangeros la Capitoliu, in ultimele zile ale mandatului sau, relateaza AFP.

Senatul SUA va intrerupe procesul pentru inculparea lui Donald Trump la sfarsitul saptamanii

Senatul Statelor Unite va intrerupe procesul pentru inculparea lui Donald Trump de vineri seara pana sambata seara, pentru a onora solicitarea unui avocat al fostului presedinte, care respecta Sabatul evreiesc, a declarat duminica un purtator de cuvant al liderului democratilor din Senat, Chuck Schumer.

Senatul SUA va intrerupe procesul pentru inculparea lui Donald Trump la sfarsitul saptamanii, pentru a respecta Sabatul evreiesc

Senatul Statelor Unite va intrerupe procesul pentru inculparea lui Donald Trump de vineri seara pana sambata seara, pentru a onora solicitarea unui avocat al fostului presedinte, care respecta Sabatul evreiesc, a declarat duminica un purtator de cuvant al liderului democratilor din Senat, Chuck Schumer, transmite Reuters.

Dupa procesul din Senat, Donald Trump va fi in curand inculpat intr-un dosar penal? Cum comenteaza juristii

Chiar daca ar putea scapa basma curata din inculparea cu privire la incitare la insurectie, care a ajuns pe masa Senatului, Donald Trump va fi nevoit, totusi, sa-si continue luptele cu procurorii. Odata cu incheierea procesului de destituire, fostul presedinte american ar urma sa fie inculpat pentru fapte de natura penala.

Fox News a anulat emisiunea prezentatorului-vedeta sustinator al lui Donald Trump

Grupul Fox News a anulat emisiunea prezentatorului Lou Dobbs, de la postul de televiziune Fox Business, care era unul dintre cei mai infocati sustinatori ai fostului presedinte american Donald Trump.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )