Libnet.ro
UNICEF

08:30

Doina Cornea a murit. Cine a fost femeia care a infruntat comunismul

Playtech Playtech,
Doina Cornea a murit. Cine a fost femeia care a infruntat comunismul

Doina Cornea a murit pe 4 mai. Ea a fost una dintre vocile de opozitie din Romania comunista condusa de Nicolae Ceausescu. Vestea despre Doina Cornea care a murit a fost data de jurnalistul Dorin Chiotea pe Facebook. Doina Cornea, erou si constiinta asumata a luptei anticomuniste, a murit in aceasta dimineata. Dumnezeu sa o []. continuă pe Playtech

Doina Cornea a murit. Cine a fost femeia care a infruntat comunismul romanesc

Doina Cornea a murit pe 4 mai. Ea a fost una dintre vocile de opozitie din Romania comunista condusa de Nicolae Ceausescu. Vestea despre Doina Cornea care a murit a fost data de jurnalistul Dorin Chiotea pe Facebook. Doina Cornea, erou si constiinta asumata a luptei anticomuniste, a murit in aceasta dimineata. Dumnezeu sa o [].

Doina Cornea a murit. Dizidenta, aceea tacere care ustura si nebuneste. Poporul las

Dupa mine, viata Doinei Cornea a insemnat tacerea care ustura, care da ulceratii, inebuneste. O tacere pe care, poporul si foarte limbut si las si plin de el, a injurat-o copios. Iata anuntul mortii ei si biografia sa pe Hotnews. Veziexplicatia mea.

Doina Cornea a murit. Dizidenta, acea tacere care ustura si nnebuneste. Poporul las

Dupa mine, viata Doinei Cornea a insemnat tacerea care ustura, care da ulceratii, innebuneste. O tacere pe care, poporul si foarte limbut si las si plin de el, a injurat-o copios. Iata anuntul mortii ei si biografia sa pe Hotnews. Veziexplicatia mea.

Fosta disidenta a regimului comunist Doina Cornea a murit

Fosta disidenta a regimului comunist Doina Cornea, in varsta de 89 de ani, a incetat din viata. Anuntul a fost facut pe Facebook, vineri dimineata, de jurnalistul Dorin Chiotea.

Disidenta regimului comunist Doina Cornea a murit. Cum a trait Revolutia din 89 si teroarea dupa 1990

Fosta disidenta a regimului comunist Doina Cornea, in varsta de 89 de ani, a murit in noaptea de joi spre vineri in locuinta sa din Cluj-Napoca.

Fosta disidenta a regimului comunist Doina Cornea a murit. Fiul ei: Va fi o slujba de inviere, si nu o tribuna politica

Fosta disidenta a regimului comunist Doina Cornea, in varsta de 89 de ani, a murit in noaptea de joi spre vineri in locuinta sa din Cluj-Napoca.

Cand si unde va fi inmormantata Doina Cornea. Trupul a fost depus la o morga privata

Fosta disidenta a regimului comunist Doina Cornea, in varsta de 89 de ani, a murit in noaptea de joi spre vineri in locuinta sa din Cluj-Napoca.

Doina Cornea a murit

Leontin Iuhas, fiul Doinei Cornea, spune ca mama sa a plecat asa cum venit, in luna mai. intr-o declaratie transmisa News. ro, fiul Doinei Cornea afirma ca toti cei care au iubit-o pe mama sa sunt bineventi la funeralii, precizand ca va fi o slujba de inviere, si nu o tribuna politica.

A MURIT DOINA CORNEA.Un cunoscut preot, despre disidenta Doina Cornea: Este femeia care a salvat demnitatea poporului roman

Fosta disidenta a regimului comunist Doina Cornea a murit, in noaptea de joi spre vineri, la varsta de 89 de ani. Lazar Teodor, duhovnicul si prietenul apropiat al Doinei Cornea a vorbitla Antena 3.

UPDATE A murit Doina Cornea. Fosta disidenta avea 88 de ani

Disidenta anticomunista Doina Cornea a murit, in cursul noptii de joi spre vineri, in locuinta sa, la varsta de 88 de ani. Doina Cornea era bolnava de mai mult timp. Vestea mortii sale a fost confirmata pentru Agerpres de Leontin Iuhas, fiul Doinei Cornea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )