Libnet.ro
UNICEF

11:00

Dolarul se apreciaza iar, petrolul a ajuns la cea mai mai inalta cotatie de dupa iulie 2015

Hotnews Hotnews,
 Dolarul se apreciaza iar, petrolul a ajuns la cea mai mai inalta cotatie de dupa iulie 2015

Bursele asiatice au coborat luni de pe maximele deceniului pe care ajunsesera, dolarul s-a apreciat, iar petrolul a sarit pana pana la cel mai ridicat pret din ultimii peste doi ani, informeaza Reuters. continuă pe Hotnews

Catalin Ivan: Suntem tara cu cea mai saraca populatie si cei mai bogati politicieni

Romania este tara cu cea mai saraca populatie si cei mai bogati politicieni, a declarat europarlamentarul Catalin Ivan. El a adaugat ca tara noastra are cei mai prost platiti lucratori din UE si sindicate care nu pot negocia contracte colective de munca, precizand ca s-a ajuns la o astfel de situatie din cauza coruptiei endemice.

Catalin Ivan: Suntem tara cu cea mai saraca populatie si cei mai bogati politicieni

Romania este tara cu cea mai saraca populatie si cei mai bogati politicieni, a declarat, vineri, europarlamentarul Catalin Ivan, potrivit news. ro. El a adaugat ca tara noastra are cei mai prost platiti lucratori din UE si sindicate care nu pot negocia contracte colective de munca, precizand ca s-a ajuns la o astfel de situatie din cauza coruptiei endemice.

Catalin Ivan, europarlamentar PSD: Suntem tara cu cea mai saraca populatie si cei mai bogati politicieni

Romania este tara cu cea mai saraca populatie si cei mai bogati politicieni, a declarat, vineri, europarlamentarul Catalin Ivan. El a adaugat ca tara noastra are cei mai prost platiti lucratori din UE si sindicate care nu pot negocia contracte colective de munca, precizand ca s-a ajuns la o astfel de situatie din cauza coruptiei endemice.

Claudia Pavel, despre cea mai importanta persoana din viata ei: Am inceput sa traiesc! (FOTO)

Claudia Pavel are motive sa se considere cea mai fericita femeie. Desi a trecut printr-o perioada grea, atunci s-a luptat sa obtina custodia baietelul pe care il are cu americanul Jeremy Lewis, lucrurile.

Cea mai raspandita escrocherie din Bucuresti revine. Daca esti contactat sub acest pretext, anunta imediat politia

Cea mai raspandita escrocherie din Bucuresti revine. Mirajul castigurilor fabuloase ii face pe romanii creduli victime sigure pentru vanzatorii de iluzii. Acestia se prezinta ca.

Koenigsegg Agera RS a devenit cea mai rapida masina de serie din lume

Koenigsegg Agera RS a doborat recordul mondial de viteza detinut de Bugatti Veyron, deveind astfel cea mai rapida masina de serie din lume. Cei de la Koenigsegg au pus o Agera RS la treaba in weekend, in incercarea de a depasi recordul mondial de viteza pentru o masina de serie. Compania a dus masina la [].

[P] Euromoney: PeliFilip, cea mai buna casa de avocatura in domeniul imobiliar din Romania in 2017

PeliFilip a fost desemnata cea mai buna casa de avocatura in domeniul Real Estate din Romania, in urma Euromoney Real Estate Survey 2017. Sondajul, care s-a bazat pe 2462 de raspunsuri din partea companiilor care folosesc servicii juridice in Real Estate - dezvoltatori imobiliari, consilieri, investitori, institutii financiare, a recunoscut excelenta acestui tip de servicii oferite de PeliFilip.

Elon Musk vrea sa lanseze cea mai puternica racheta pana la finalul anului

SpaceX, compania infiintata de Elon Musk cu scopul dezvoltarii vehiculelor spatiale, a progresat constant de-a lungul timpului, iar lansarea rachetei Falcon Heavy, care se anunta a fi cea mai puternica de pana acum, ar marca un nou pas inainte, relateaza Digital Trends.

Alegeri locale partiale: Cea mai slaba prezenta la vot a fost in Deva

Prezenta la vot la alegerile locale partiale de duminica a fost de 45,3 % pana la ora 21. 00, cand s-au inchis sectiile, cea mai mica fiind inregistrata in municipiul Deva 37,16%), in.

Cine este cea mai puternica femeie din media si divertisment, potrivit unui top realizat de Forbes, in care le intrece pe Beyonce si JK Rowling FOTO

Anna Wintour, editorul-sef al revistei Vogue, este cea mai puternica femeie din media si divertisment, potrivit unui clasament realizat de revista Forbes, in care le intrece pe cantaretele Beyonce si Taylor Swift, precum si pe scriitoarea JK Rowling.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )