Libnet.ro
UNICEF

16:30

DOLIU in Armata Romana: A MURIT un important general!

B1 B1,
DOLIU in Armata Romana: A MURIT un important general!

Unul dintre cei mai importanti generali ai Armatei Romane a murit la doar 52 de ani, chiar in noaptea de inviere. Generalul Adrian Soci era din octombrie anul trecut imputernicit la comanda. continuă pe B1

Doliu in Armata Romana. Unul dintre cei mai importanti generali a murit in noaptea de inviere

Unul dintre cei mai importanti generali ai Armatei Romane a murit la doar 52 de ani, chiar in noaptea de inviere. Generalul Adrian Soci era din octombrie anul trecut imputernicit la comanda.

Ionut Vulpescu: S-a stins unul dintre cei mai mari scriitori romani contemporani, George Balaita

Ministrul Culturii, Ionut Vulpescu, a anuntat duminica decesul scriitorului George Balaita, scrie Agerpres. 'Se spune ca aceia care trec la cele vesnice in Sfanta Noapte a Invierii merg direct in Rai. S-a stins, noaptea trecuta, la 82 de ani, unul dintre cei mai mari scriitori romani contemporani, George Balaita', a scris ministrul pe pagina sa de Facebook.

Live stream NASA: Enceladus, unul dintre satelitii planetei Saturn, ar putea sa intretina forme de viata extraterestra

NASA a anuntat, joi intr-o conferinta de presa, ca Enceladus, unul dintre satelitii planetei Saturn, ar putea sa intretina forme de viata extraterestra. Evenimentul este organizat la sediul din Washington si este transmis in direct pe site-ul agentiei spatiale NASA.

VIDEO. NASA: Unul dintre satelitii planetei Saturn ar putea sa intretina forme de viata extraterestra

NASA a anuntat, joi intr-o conferinta de presa, ca unul dintre satelitii planetei Saturn, ar putea sa intretina forme de viata extraterestra.

Gunoierii au auzit un zgomot ciudat venind dintr-unul dintre tomberoane. Cand s-au apropiat, au avut un adevarat soc

Clipe de panica pentru doi gunoieri care au venit sa ridice pubelele. Dintr-una dintre ele, acestia au auzit un zgomot ciudat, asa ca s-au oprit inainte de a o rasturna in masina de gunoi la.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )