Libnet.ro
UNICEF

19:00

Doliu in familia regala din Marea Britanie. Regina Elisabeta a II-a este devastata de durere

B1 B1,
Doliu in familia regala din Marea Britanie. Regina Elisabeta a II-a este devastata de durere

Doliu in familia regala din Marea Britanie. Regina Elisabeta a II-a este devastata de pierderea verisoarei sale Margaret Rhodes. Aceasta a murit la varsta de 91 de ani. Regina este foarte afectata,. continuă pe B1

Cum arata Craciunul in familia regala din Marea Britanie

Familia regala din Marea Britanie incearca pe cat posibil sa respecte traditiile de sute de ani, chiar daca, in acelasi timp, cu totii ne adaptam noilor vremuri si tehnologii. Iata, spre exemplu, cum arata Craciunul in familia regala din Marea Britanie.

DRAMA si DOLIU: Vechiul taraf din Clejani urmarit de un BLESTEM NEMILOS! Vezi cu ce CLIPE GRELE se confrunta acestia (FOTO-VIDEO)

Vechiul taraf din Clejani trece prin clipe cumplite dupa ce in doar cativa ani alti 5 membri ai formatiei au murit, anunta Wowbiz. Moartea cumnatului lui Ionita de la Clejani,nu este.

Grecia este ingrijorata de amenintarile Turciei: Tara noastra nu vrea ca acordul dintre UE si Turcia, un obstacol pe ruta de migratie din Marea Egee, sa isi parda valabilitatea

Ministrul-adjunct al Apararii din Grecia, Dimitris Vitsas, si-a exprimat, vineri, ingrijorarea fata de amenintarea Turciei privind deschiderea frontierelor sale pentru a le permite refugiatilor si migrantilor sa se indrepte spre Europa.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,271 seconds )