Libnet.ro
UNICEF

12:00

Doliu la Hollywood. A murit in timpul filmarilor pentru sezonul 8 dintr-un serial indragit de romani

Antena3 Antena3,
Doliu la Hollywood. A murit in timpul filmarilor pentru sezonul 8 dintr-un serial indragit de romani

Realizatorii serialului au decis sa intrerupa pentru moment filmarile pentru serial. continuă pe Antena3

Cascadorul John Bernecker a murit dupa ce se ranise grav in timpul filmarilor pentru al optulea sezon al serialului The Walking Dead

Cascadorul John Bernecker, care a suferit miercuri o lovitura grava la cap in timpul filmarilor pentru cel de-al optulea sezon al serialului The Walking Dead, a murit, scrie News. ro, citand The Hollywood Reporter. Un medic legist din comitatul Coweta din statul american Georgia a confirmat ca John Bernecker a intrat moarte cerebrala miercuri seara. In noaptea dintre 13 si 14 iulie, cascadorul ar fi fost deconectat de la aparatul care ii asigura respiratie artificiala.

Un cascador ranit in timpul filmarilor pentru serialul The Walking Dead a murit. Productia, oprita temporar

Cascadorul John Bernecker, care a suferit miercuri o lovitura grava la cap in timpul filmarilor pentru cel de-al optulea sezon al serialului The Walking Dead, a murit, informeaza The Hollywood Reporter.

Un cascador din serialul The Walking Dead a murit in timpul filmarilor

John Bernecker era cascador in serialul The Walking Dead. Tanarul a murit in timpul filmarilor, dupa ce a cazut de la sase metri inaltime, potrivit Variety. Bernecker a.

Productia serialului The Walking Dead, oprita dupa ce un cascador a suferit un accident grav in timpul filmarilor

Productia celui de-al optulea sezon al serialului The Walking Dead a fost oprita temporar, dupa ce un cascador a suferit un accident grav in timpul filmarilor si a fost internat la terapie intensiva, a anuntat postul de televiziune american AMC, informeaza The Hollywood Reporter, citat de News. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )