Libnet.ro
UNICEF

18:15

Doliu in lumea cinematografiei: Actorul Sebastian Papaiani a incetat din viata (VIDEO)

B1 B1,
Doliu in lumea cinematografiei: Actorul Sebastian Papaiani a incetat din viata (VIDEO)

Actorul Sebastian Papaiani a decedat marti dimineata la varsta la 80 de ani. Artistul a fost internat in august la Spitalul Universitar, dupa ce suferise un atac vascular. Sebastian Papaiani a jucat. continuă pe B1

Actorii, in doliu dupa moartea lui Sebastian Papaiani: Era umor de sus pana jos, daca il durea ceva foarte tare tot cu umor se trata

Actorul Sebastian Papaiani a incetat din viata marti dimineata la varsta de 80 de ani. Lumea teatrului este in doliu dupa disparitia acestuia, fiind o perioada dificila pentru artisti.

VIDEO ARHIVA A murit actorul Sebastian Papaiani

Actorul Sebastian Papaiani a murit marti dimineata, informeaza TVR. Actorul in varsta de 80 de ani avea probleme de sanatate, iar in luna mai suferise un accident vascular.

FOTO + VIDEO. Actorul Sebastian Papaiani a murit, la varsta de 80 de ani. El va fi inmormantat, joi, la Cimitirul Bellu

Actorul Sebastian Papaiani a murit, marti dimineata, la varsta de 80 de ani. El va fi inmormantat, joi, la Cimitirul Bellu din Capitala.

A murit actorul Sebastian Papaiani. in luna mai suferise un atac vascular cerebral

Actorul Sebastian Papaiani a murit marti dimineata, dupa ce a fost internat in luna mai la Spitalul Universitar de Urgenta, in urma unui atac vascular cerebral. Informatia privind decesul actorului a fost confirmata de reprezentantii UNITER, pentru agentia de presa Agerpres.

FOTO + VIDEO. Actorul Sebastian Papaiani a murit

Actorul Sebastian Papaiani a murit, informeaza Mediafax.

A murit actorul Sebastian Papaiani

Actorul Sebastian Papaiani a decedat in aceasta dimineata, la varsta de 80 de ani, dupa o cariera de cinci decenii. in luna mai starea lui s-a inrautatit si nu si-a mai revenit.

VIDEO+FOTO. A murit actorul Sebastian Papaiani, dar rolurile sale vor ramane in amintirea romanilor

Actor complet, complex si deosebit de talentat, Sebastian Papaiani si-a castigat popularitatea si simpatia publicului, prin rolurile de comedie, dar si prin cele in care a abordat si registre mai grave in teatru, film si emisiuni de televiziune.

Sebastian Papaiani, de la nemuritorul Pacala la Ieremia din Toate panzele sus FOTO

Actorul Sebastian Papaiani, care in luna mai fusese internat la Spitalul Universitar de Urgenta, in urma unui accident vascular cerebral, a incetat din viata. Legendarul interpret al unor personaje precum Capsuna, Pacala, Ieremia, Suca sau Penes Curcanul implinise in luna august 80 de ani.

Care a fost cauza mortii lui Sebastian Papaiani

Actorul Sebastian Papaiani a decedat marti, la varsta de 80 de ani. in aceasta dimineata la ora 6. 30, maestrul Sebastian Papaiani a.

Sebastian Papaiani a murit. Care a fost ultimul mesaj publicat pe contul de Facebook

Actorul Sebastian Papaiani a murit. Maestrul avea 80 de ani si, in ultimul timp, s-a confruntat cu probleme grave de sanatate. in luna mai, Sebastian Papaiani a suferit un atac cerebral. Iar de atunci,.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )