Libnet.ro
UNICEF

12:30

Doliu in lumea filmului! Legendarul actor Kirk Douglas a murit la 103 ani

Antena3 Antena3,
Doliu in lumea filmului! Legendarul actor Kirk Douglas a murit la 103 ani

Doliu in lumea filmului! Unul dintre cei mai cunoscuti actori de la Hollywood, Kirk Douglas, a murit la 103 ani. continuă pe Antena3

Kirk Douglas a murit: legendarul actor avea 103 ani

Legendarul Kirk Douglas, unul dintre ultimii actori ai Epocii de Aur, cunoscut pentru filme precum Lust for Life, Spartacus si Paths of Glory, a murit la varsta de 103 ani, potrivit unui anunt facut de fiul sau, Michael Douglas.

Mesajul actritei Catherine-Zeta Jones dupa moartea lui Kirk Douglas: Te voi iubi pentru tot restul vietii mele

Actrita Catherine-Zeta Jones 50 de ani), sotia lui Michael Douglas, a transmis un mesaj emotionant dupa moartea socrului ei, legendarul actor Kirk Douglas.

Kirk Douglas a murit la varsta de 103 ani. Primele declaratii ale lui Michael Douglas dupa decesul tatalui sau

Kirk Douglas a fost unul dintre cei mai reprezentativi actori ai epocii de aur de la Hollywood. in urma cu cateva ore insa, s-a stins din viata la fabuloasa varsta de 103 ani. Varsta lui Kirk Douglas a devenit un subiect fascinant in ultimii ani, in contextul in care actorul depasise pragul psihologic de 100 .

Kirk Douglas, unul din monstrii sacri ai Hollywood-ului, a murit la varsta de 103 ani

Kirk Douglas s-a stins miercuri la varsta de 103 ani, potrivit unei declaratii acordate de catre fiul sau, Michael Douglas, revistei People, anunta Reuters.

Vedetele de la Hollywood, indurerate de moartea legendarului Kirk Douglas: Si-a pastrat farmecul de star de cinema pana la finalul vietii FOTO

Steven Spielberg, Rob Reiner si Tony Bennett se numara intre personalitatile care i-au adus omagii actorului si regizorului Kirk Douglas, care a murit pe 5 februarie, la varsta de 103 ani.

DOLIU MONDIAL! A MURIT unul dintre CEI MAI IUBITI ACTORI! DUMNEZEU SA-L IERTE! Va trai VESNIC in inimile oamenilor... (FOTO)

Actorul Kirk Douglas s-a stins din viata miercuri, la varsta de 103 ani. ARSENIE BOCA, PROFETIE DE COSMAR! VIRUSUL UCIGAS VA FACE RAVAGII URGIA VA LOVI ROMANIA PESTE CATEVA ZILE Anuntul trist a fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )