Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doliu in lumea filmului romanesc! Actorul din Toate panzele sus a murit

Playtech Playtech,
Doliu in lumea filmului romanesc! Actorul din Toate panzele sus a murit

Toata lumea, fie prichindel acum, sau matur, si-aduce aminte de seria tv Toate Panzele Sus, serie in care au jucat o serie de mari actori ai cinematografiei si scenei romanesti. Printre acesti actori s-a numarat si cel ce i-a dat viata personajului Haralamb. Doliu in lumea filmului romanesc Nascut in data de 31 martie 1940 . continuă pe Playtech

intreaga Romanie este in doliu! Un actor celebru din Toate panzele sus a murit

Doliu in lumea teatrului si filmului romanesc. Un celebru actor din Toate panzele sus a murit. Este vorba despre George Paul Avram, cunoscut publicului larg pentru rolul marinarului Haralamb. Actorul a murit joi, la varsta de 80 de ani.

A murit Haralamb din Toate panzele sus. Anuntul trist a fost facut de sotia regretatului actor

Actorul George Paul Avram, cunoscut publicului larg pentru rolul marinarului Haralamb din Toate panzele sus a murit azi, la varsta de 80 de ani.

Actorul George Paul Avram a incetat din viata la varsta de 80 de ani. Acesta a interpretat rolul lui Haralamb in Toate panzele sus

George Paul Avram a incetat din viata, joi, 16 iulie, la varsta de 80 de ani. Actorul este cunoscut, in special, pentru rolul marinarului Haralamb din Toate panzele sus. Jurnalistul Florin Ghioca a tinut.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )