Libnet.ro
UNICEF

13:15

DOLIU in lumea muzicii! Un cunoscut cantaret A MURIT in urma cu putin timp! Fanii sunt in LACRIMI

B1 B1,
DOLIU in lumea muzicii! Un cunoscut cantaret A MURIT in urma cu putin timp! Fanii sunt in LACRIMI

Oli Herbert, chitaristul trupei All That Remains, a murit la varsta de 44 de ani. Cauza mortii cunoscutului chitarist nu a fost inca facuta publica, scrie wowbiz. ro. De la fondarea trupei, din anul 1998,. continuă pe B1

DOLIU in lumea muzicii: Avea doar 44 de ani! Suntem DEVASTATI sa va spunem ca prietenul nostru a MURIT... (FOTO)

Lumea muzicii este din nou in doliu! Un cunoscut chitarist s-a stins din viata la varsta de 44 de ani. Oli Herbert, membru al trupei All That Remains, a fost gasit fara suflare. Momentan nu a fost.

Lumea muzicii, din nou in doliu! A murit la 44 de ani

Este din noudoliuin lumea muzicii! Un cunoscut chitarist s-a stins din viata la varsta de 44 de ani. Membrul trupei All That Remains a fost gasit fara suflare. Oli Herbert a murit la varsta de.

Un cunoscut cantaret s-a intors in Romania, dupa ani de zile de locuit in SUA: Am simtit cum se manifesta sentimentul de dezradacinare (FOTO)

Un cunoscut cantaret roman a povestit de curand experienta sa din SUA. Daniel Robu din formatia De La Vegas a plecat peste ocean imediat dupa ce colega sa de trupa Silvia Launeanu luase aceasta.

Dupa moartea Ionelei Prodan, un alt mare artist al muzicii populare a MURIT subit: indragitul cantaret iubit de toti romanii a facut infarct... (FOTO)

Lumea muzicii populare isi deplange artistii care, parca, s-au vorbit sa concerteze in lumea de dincolo! Printre cei care s-au alaturat Ionelei Prodan in concertul vesniciei se numara si artistul Daniel.

Dupa MOARTEA Ionelei Prodan, o noua DRAMA zguduie lumea MUZICII POPULARE: Din pacate a murit CELEBRA INTERPRETA iubita de toti romanii...

Muzica populara a cunoscut o noua tragedie in urma cu cateva saptamani. O cunoscuta cantareata si-a pierdut viata intr-un teribil accident rutier. Este vorba despre Ramona Fabian, una dintre cele mai.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )