Libnet.ro
UNICEF

15:15

DOLIU in lumea MUZICII: O mare VEDETA a plecat la ceruri! Din pacate, a pierdut lupta cu VIATA

B1 B1,
DOLIU in lumea MUZICII: O mare VEDETA a plecat la ceruri! Din pacate, a pierdut lupta cu VIATA

Dedry Jones, artist si detinatorul celebrului magazin de muzica The Music Experience a fost gasit mort in locuinta lui. El era cunoscut pentru afacerea sa care a durat nu mai putin de 28 de ani. In ultimii ani,. continuă pe B1

Doliu in lumea muzicii! A fost gasit mort in casa

Doliu in lumea muzicii internationala. Unul dintre cei mai iubiti artisti a incetat din viata. O lumina in lumea muzicii independente, asa cum era numit de catre fani, starul a fost gasit fara suflare,.

TRAGEDIA ZILEI! O mare personalitate a plecat la ceruri! Din pacate, s-a intamplat...(FOTO)

Una dintre ultimele femei pilort in viata, din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, Mary Ellis, a murit la varsta de 101 ani in locuinta sa de pe insula Wight Marea Britanie). Ea fost membra a Serviciul.

Doliu in lumea muzicii. Un compozitor celebru a murit

Compozitorul Patrick Williams a murit la varsta de 79 de ani. Patrick Williams a fost un cunoscut compozitor de muzica pentru coloanele sonore ale unor filme celebre. El a fost nominalizat la premiile Emmy si,.

U Cluj sponsorizata de cel mai mare festival de muzica din Romania

Revenita in Liga 2 dupa ce a luat-o de la cea mai de jos treapta a fotbalului romanesc, Universitatea Cluj va avea parte de sustinerea financiara a Untold, cel mai mare festival de muzica din Romania si unul dintre cele mai apreciate din Europa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )