Libnet.ro
UNICEF

15:45

Doliu in lumea muzicii romanesti. O cantareata de muzica populara s-a stins din viata

Antena3 Antena3,
Doliu in lumea muzicii romanesti. O cantareata de muzica populara s-a stins din viata

Artista de muzica populara Natalia Gliga a murit la 77 de ani. Natalia Gliga facea parte din categoria interpretilor grei ai Generatiei de Aur a Folclorului Romanesc, care in cei 34 de ani de cariera. continuă pe Antena3

Doliu in lumea muzicii! DJ Fontana, bateristul lui Elvis Presley, a murit

Doliu in lumea muzicii! DJ Fontana, bateristul lui Elvis Presley, a murit. Joseph Fontana s-a stins din viata la 87 de ani, in somn. Anuntul a fost facut de fiul sau, David Fontana, pe o retea de.

Doliu in lumea muzicii! A MURIT legenda rock n roll-ului (FOTO)

Doliu in lumea muzicii! DJ Fontana, bateristul lui Elvis Presley, a murit. Dominic Joseph Fontana s-a stins din viata la 87 de ani, in somn. Anuntul a fost facut de fiul sau, David Fontana, pe o retea.

TRAGEDIE in muzica populara romaneasca! Benone Sinulescu, in DOLIU: A murit azi-noapte. Ma DOARE SUFLETUL cand vad ca... (FOTO, VIDEO)

Muzica populara romaneasca e in doliu. Cantareata Natalia Gliga a incetat din viata, miercuri, la varsta de 77 de ani, dupa ce a suferit o comotie cerebrala. Benone Sinulescu spune ca sotul artistei.

Dupa MOARTEA Ionelei Prodan, o alta doamna a muzicii romanesti a incetat din viata: Cu TRISTETE am aflat de la Mioara Velicu...

Interpreta de muzica populara Maria Butaciu a incetat din viata la varsta de 78 de ani. Artista era internata de o luna la Spitalul Floreasca din Capitala, in urma unui accident vascular cerebral. Maria.

TRAGEDIE in muzica populara romaneasca! Fuego, in DOLIU: Ramas bun, mare doamna a Romaniei!

Maria Butaciu a incetat din viata la varsta de 78 de ani. Trecerea in nefiinta a interpretei de muzica populara l-a indurerat profund pe Fuego. Cu tristete am aflat acum de la Mioara Velicu,.

Cantareata de muzica populara Nicoleta Cojocaru a fost jefuita. E uluitor cine este suspectul principal

Cantareata Nicoleta Cojocaru a fost jefuita. Suspectul principal in acest caz ar fi chiar sotul ei, informeaza monitorulsv. ro. Barbatul e banuit ca i-a furat masina personala, care ar valora 10. 000 de euro. In.

Solista de muzica populara Maria Butaciu a murit la varsta de 78 de ani

Solista de muzica populara, Maria Butaciu a murit luni seara in urma unui accident vascular care a lasat-o pe artista in coma de mai bine de o luna, potrivit Realitatea.

Doliu in muzica populara! A murit indragita cantareata Maria Butaciu

Maria Butaciu a murit. Artista cu o cariera muzica de aproape sase decenii s-a stins, dupa ce fusese internata la Spitalul Floreasca din Bucuresti in urmaunui accident vascular cerebral. Cantareata.

Surpriza neasteptata in lumea muzicii! Ariana Grande si-a gasit alesul si s-au logodit

Cantareata Ariana Grande s-a logodit cu actorul Pete Davidson, membru al echipei emisiunii Saturdat Night Live, dupa doar cateva saptamani de relatie. Cei doi au 24 de ani si au inceput sa.

Surpriza neasteptata in lumea muzicii! Ariana Grande si-a gasit alesul si s-au logodit dupa doar cateva saptamani de relatie

Cantareata Ariana Grande s-a logodit cu actorul Pete Davidson, membru al echipei emisiunii Saturdat Night Live, dupa doar cateva saptamani de relatie. Cei doi au 24 de ani si au inceput sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )