Libnet.ro
UNICEF

20:45

Doliu in lumea teatrului din Romania! Una dintre cele mai frumoase actrite ale tarii s-a stins din viata

Antena3 Antena3,
Doliu in lumea teatrului din Romania! Una dintre cele mai frumoase actrite ale tarii s-a stins din viata

Ioana Ene Mihail a decedat la varsta de 77 de ani. Moartea artistei a venit dupa ce aceasta a suferit indelung de pe urma unei boli. Ioana Ene Mihail a fost considerata una dintre cele mai frumoase si talen. continuă pe Antena3

Turismul german de incoming, rezultate record in 2018. Romania, una dintre cele mai importante piete sursa pentru Germania

Industria turismului din Germania a inregistrat rezultate record in 2018, pentru al 9-lea an la rand. Potrivit datelor provizorii furnizate de Oficiul Federal de Statistica, 87,7 milioane de innoptari ale turistilor straini au fost inregistrate in.

Spitalul Wiener Privatklinik din Austria deschide a doua reprezentanta din Romania, la Timisoara

Wiener Privatklinik, unul dintre cele mai mari spitale private din Austria, a inaugurat recent o reprezentanta oficiala in Timisoara, a doua din Romania dupa reprezentanta din Bucuresti, lansata in 2016.

Cel mai modern complex de inot din Romania, aproape gata

Cel mai modern complex de inot din Romania si unul dintre cele mai frumoase din Europa este aproape gata. Construit in Otopeni cu peste 142 milioane lei, complexul olimpic de natatie va avea o capacitate de aproap.

Traficul de pasageri pe aeroporturile din Romania a crescut cu mai mult de un milion in 2018

Traficul total de pasageri, inregistrat pe aeroporturile din Romania, a crescut cu peste un milion, in 2018, cei mai multi pasageri imbarcandu-se din Romania catre destinatii din Italia, Regatul Unit si Germania, potrivit unui studiu realizat de.

Business report: Tramvaie noi in Bucuresti; Piata fortei de munca din Romania, in picaj. Avertismentul specialistilor; Petrom a platit Guvernului Romaniei taxe cu 30% mai mari in 2018: 1,68 miliarde de lei

Cine voteaza conteaza: Bizareriile cheltuielilor guvernamentale ale Romaniei, in context european. Potrivit datelor publicate de Eurostat, Romania s-a situat in anul 2017 pe locul. Cel mai mare producator de miere din Romania a inceput sa fabrice bere. Cel mai mare producator de miere din Romania, societatea Apidava Blaj, a prezentat un.

RASPUNS LA SISTEMUL ANTI-RACHETA AMERICAN DIN ROMANIA: Rusia decide sa plaseze bombardiere cu capacitati nucleare in Crimeea

Rusia a decis sa plaseze bombardierele strategice cu capacitati nucleare Tupolev Tu-22M3 in Crimeea ca raspuns la sistemul anti-racheta american din Romania.

Lipsa fortei de munca suficiente a afectat cu 10% profiturile companiilor din Romania

Sapte din zece angajatori din Romania au avut profituri si cifre de afaceri mai mici, motivele principale fiind criza de specialisti si deficitul de forta de munca de pe piata, reiese din datele celui mai recent sondaj efectuat de BestJobs, conform Agerpres.

Piata auto din Romania, la un nivel ridicat in primele doua luni ale anului

Piata auto din Romania este in crestere dupa primele doua luni ale anului, vanzarile de autovehicule noi au depasit 24. 000 unitati + 17,1%), din care 19. 531 autoturisme + 18,1%) si 4. 534 vehicule comerciale + 12,9%), potrivit APIA.

Marea actrita Silvia Ghelan a incetat din viata. Doamna Teatrului National din Cluj avea 94 de ani

Doamna Teatrului National din Cluj, actrita Silvia Ghelan, care a slujit teatrul mai bine de 50 de ani, s-a stins din viata la varsta de 94 de ani, anunta UNITER. A fost una dintre cele mai elegante prezente.

Adio, Ileana Stana Ionescu! Lumea teatrului e iN LACRIMI: Anuntul facut in urma cu putin timp...

S-a retras anul trecut de pe scena Teatrului National din Bucuresti, dupa 60 de ani de cariera, iar acum actrita si sotul ei, actorul Andrei Ionescu, s-au mutat si din Capitala aglomerata, unde locuiau cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )