Libnet.ro
UNICEF

14:30

DOLIU in mediul academic! Unul dintre cei mai mari scriitori contemporani ai Romaniei a murit (FOTO)

B1 B1,
DOLIU in mediul academic! Unul dintre cei mai mari scriitori contemporani ai Romaniei a murit (FOTO)

E doliu in mediul academic. Unul dintre cei mai mari scriitori contemporani ai Romaniei a incetat din viata. Scriitorul Ion Brad a murit miercuri, 6 februarie, in jurul orei 12:00, la Bucuresti la varsta de. continuă pe B1

DRAMA in lumea literaturii: Unul dintre cei mai apreciati scriitori a fost ucis cu BESTIALITATE

Alaa Mashzoub, un apreciat scriitor irakian, a fost asasinat, sambata, in fata locuintei sale din Karbala, dupa ce s-au tras asupra sa nu mai putin de 13 gloante, potrivit stiripesurse. ro. Asadar, desi.

A fost ARESTAT unul dintre cei mai in voga artisti, care este nominalizat la premiile Grammy! De ce este ACUZAT... (FOTO)

Rapperul 21 Savage, pe numele sau real Sha Yaa Bin Abraham-Joseph, a fost arestat in SUA dupa ce autoritatile au descoperit ca locuieste ilegal in aceasta tara. Din aceasta cauza, el va fi deportat .

Eroii Zilei. Pinocchio merge la scoala, unul dintre cele mai frumoase proiecte pentru copii

Pinocchio merge la scoala, unul dintre cele mai frumoase proiecte pentru copii este in plina desfasurare. Este vorba despre un proiect de educatie prin teatru care se adreseaza elevilor si dar si cadrelor.

Fuziunea unora dintre cele MAI MARI companii foreviare din Europa, INTERZISA de Comisia Europeana in ciuda unei sustineri puternice a Frantei si Germaniei

Fuziunea dintre companiile feroviare gigant Siemens si Alstom a fost interzisa de Comisia Europeana pe motiv ca ar fi afectata concurenta din domeniu, se arata intr-un comunicat de presa al Comisiei Europene,.

Piata de publicitate in domeniul sanatatii, in crestere de la an la an. Care au fost cei mai mari advertiseri din farma in 2018

Romanii vizioneaza intr-un an milioane de reclame la medicamente, suplimente alimentare si dispozitive medicale. In conditiile acestei avalanse de reclame, promovarea medicamentelor trebuie sa fie reglementata in mod adecvat, sa fie echilibrata si.

Cum au omorat rusii 400 de romani. Unul dintre cele mai cumplite maceluri infaptuite de bolsevici

Dupa ocuparea Bucovinei de Nord, trupele sovietice au fost acuzate de atrocitati indreptate impotriva populatiei romanesti. Unul dintre cele mai crunte si sangeroase episoade s-a consumat in Lunca Prutului, acolo unde sute de tarani neajutorati au fost ucisi cu sange rece si bagati in gropi comune.

Answear.ro, vanzari de 16 milioane euro din articole fashion. Ce au cumparat romanii

Answear. ro, unul dintre cei mai mari retaileri de fashion online, intrat pe piata locala in urma cu 3 ani, a vandut articole de moda de peste 16 milioane de euro. 2018 a reprezentat o crestere substantiala de 75% fata de anul precedent, depasind cu.

Agricola a vandut carne de pui de peste 463 milioane lei. Afacerile grupului, in crestere cu 10% in 2018

Agricola, unul dintre cei mai mari jucatori din piata de carne, a vandut anul trecut peste 45 de tone de carne de pasare, cu 7,5% mai mult fata de anul anterior. Agricola International Bacau, compania grupului specializata in carnea de pui, a bifat o.

S-au implinit 66 de ani de la moartea lui Iuliu Maniu, unul dintre realizatorii Marii Uniri din 1918 (FOTO)

Marti 5 februarie) se implinesc 66 de ani de la moartea lui Iuliu Maniu in inchisoarea comunista din Sighet. Iuliu Maniu a fost una dintre cele mai importante figuri politice din istoria Romaniei, avand un rol.

Grupul Maroon 5, aspru criticat pentru show-ul din finala Super Bowl 2019, unul dintre cele mai slabe din istorie. Reactia solistului VIDEO

Grupul pop-rock american Maroon 5 a fost aspru criticat dupa recitalul sustinut in finala Super Bowl 2019, multi fiind de parere ca a fost una dintre cele mai slabe prestatii din istoria competitiei, iar motivele de suparare au fost diverse.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )