Libnet.ro
UNICEF

20:15

Doliu in muzica populara, dupa ce un instrumentist a murit de Covid

B1 B1,
Doliu in muzica populara, dupa ce un instrumentist a murit de Covid

O veste trista zguduie lumeamuziciipopulare. Un instrumentist din Ansamblul Folcloric Doina Gorjului a incetat din viata la varsta de 53 de ani,dupa ce a fost vindecat de temutul virus din. continuă pe B1

Artistul de muzica populara Nicolae Sabau a murit in spital, infectat cu COVID

Nicolae Sabau, cantaret de muzica populara, a murit astazi la 91 de ani. El era internat in spitalul suport COVID din Baia Mare.

Sotul unei cantaretei de muzica populara din Gorj a murit in Piata Centrala din Craiova

Sotul interpretei de muzica populara Marcela Fota a decedat, luni dupa-amiaza, in urma unui infarct, la varsta de doar 47 de ani,.

A murit cantaretul de muzica populara Nicolae Sabau. El era infectat cu noul coronavirus

Cantaretul de muzica populara Nicolae Sabau a murit in noaptea de marti spre miercuri, la varsta de 91 de ani, a anuntat familia.

Ce boala a putut lua un asistent medical dupa vaccinul anti-covid-19. Expertii sunt uluiti, nici ei nu se asteptau la asta atat de repede

Atentia tuturor se indreapta acum spre imunizarea impotriva coronavirusului, insa se pare ca injectia mult asteptata nu este una atat de sigura precum se credea. Expertii sunt uluiti de ce boala a putut lua un asistent medical dupa vaccinul anti-covid-19. S-a vaccinat anti-covid, dar s-a imbolnavit la scurt timp Luni la rand, oameni din intreaga .

Platforma pentru raportarea reactiilor adverse dupa vaccinarea anti-COVID

Autoritatile anunta ca a devenit functionala o platforma pentru raportarea unor eventuale reactii adverse dupa vaccinarea impotriva COVID-19. Prospectul vaccinului anti-COVID.

Doliu in lumea filmului. A murit actorul roman atat de cunoscut. Mesajul lui Marian Ralea

Este doliu in lumea filmului dupa ce a murit un actor roman foarte cunoscut. Mesajul lui Marian Ralea si despre cine este vorba, vedeti in articolul de mai jos. Doliu in lumea artistica. Un actor celebru a plecat dintre noi. Colegii i-au transmis mesaje cutremuratoare Este doliu in lumea filmului dupa ce un actor cunoscut .

Monica ex-Candy, in doliu. Tatal fiului sau a murit. Era celebru in toata Romania

Jeanine Ionescu, cea care timp de 33 de ani a fost nedespartita de celebrul impresar, Lucian Ionescu, va fi externata maine de la Spitalul Victor Babes, unde cadrele medicale au facut tot posibilul ca sa o salveze. Monica ex-Candy, in doliu. Tatal fiului sau a murit Lucian Ionescu a lasat in urma o durere imensa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )