Libnet.ro
UNICEF

14:00

Doliu national in Irak dupa un atentat al Statului Islamic soldat cu cel putin 119 morti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Doliu national in Irak dupa un atentat al Statului Islamic soldat cu cel putin 119 morti

Irakul a inceput astazi trei zile de doliu national in memoria victimelor atentatului sinucigas comis de gruparea Stat Islamic SI) si soldat cu cel putin 119 morti intr-un cartier comercial din Bagdad, relateaza AFP, citat de surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Atentat la Bagdad. Trei zile de doliu national in Irak. Bilantul victimelor a trecut de 130

In Irak este doliu national incepand de luni timp de trei zile in memoria victimelor atentatului sinucigas comis duminica dimineata de gruparea Stat Islamic in care au pierit cel putin 130 de persoane, potrivit al Jazeera.

Trei zile de doliu national in Irak, dupa atentatul terorist din Bagdad. Cel putin 119 persoane au murit si peste 180 au fost ranite

Irakul este, timp de trei zile, in doliu national, ca urmare a atentatului sinucigas de la Bagdad, in care si-au pierdut viata cel putin 119 persoane.

Bangladesh. Doliu national dupa masacrul din Dhaka

Bangladesh. Doliu national dupa masacrul din Dhaka .

Trump vrea sa folosesca NATO in lupta contra Statului Islamic

Republicanul Donald Trump a declarat ieri ca daca va fi ales presedinte al Statelor Unite pe 8 noiembrie, el nu se va opune folosirii fortelor NATO in lupta contra militantilor Statului Islamic intr-o noua misiune pentru o alianta pe care a numit-o invechita, relateaza Reuters.

Erdogan: In jur de 20 de membri ai Statului Islamic au fost arestati in legatura cu atacul de la aeroportul Ataturk

Circa 20 de membri ai gruparii jihadiste Stat Islamic, majoritatea straini, au fost arestati in legatura cu triplul atac sinucigas de marti de la aeroportul international Ataturk din Istanbul, soldat cu 45 de morti, a anuntat sambata presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, potrivit Reuters.

Turcia vrea sa coopereze cu Rusia in lupta impotriva Statului Islamic

Ankara a propus luni Moscovei sa coopereze in lupta impotriva retelei extremiste sunnite Statul Islamic SI) in Siria, dar a dezmintit ca o eventuala cooperare intre cele doua parti ar putea implica deschiderea bazei aeriene de la Incirlik, in sudul Turciei, pentru elemente ale armatei ruse, relateaza Reuters online.

O alta tara din Europa declara razboi Statului Islamic si trimite avioane de lupta in Orientul Mijlociu

Patru avioane F-16 si 210 militari polonezi au plecat luni spre Kuweit pentru a participa la operatiunea Inherent Resolve OIR), condusa de americani si aliatii lor impotriva gruparii Stat Islamic, a.

Mai multi jihadisti ai Statului Islamic au intrat in Europa dandu-se drept refugiati

Un numar de 17 jihadisti ai organizatiei Stat Islamic SI) s-au dat drept refugiati pentru a intra in Europa, insa cei mai multi dintre ei au murit de atunci sau se afla in inchisoare, a declarat ieri seful serviciului de informatii interne german BfV), Hans-Georg Maassen, intr-un interviu acordat cotidianului Frankfurter Allgemeine Zeitung FAZ), relateaza AFP.

Seful serviciului german de informatii: 17 jihadisti ai Statului Islamic au pretins ca sunt refugiati pentru a patrunde in Europa

17 jihadisti ai organizatiei Stat Islamic au pretins ca sunt refugiati pentru a patrunde in Europa, insa cei mai multi dintre ei au murit deja sau se afla in inchisoare, a declarat Hans-Georg Maassen, presedintele Oficiului de protectie a Constitutiei serviciul german de informatii interne), intr-un interviu acordat cotidianului Frankfurter Allgemeine Zeitung FAZ), citat de AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )