Libnet.ro
UNICEF

20:30

Zi de doliu national in Italia. Bilantul mortilor a ajuns la 290

Antena3 Antena3,
Zi de doliu national in Italia. Bilantul mortilor a ajuns la 290

Sambata este zi de doliu national in Italia, in memoria celor 281 de morti dupa cutremurul de miercuri, informeaza AFP. Drapelele sunt in berna in toata tara, pentru. continuă pe Antena3

Zi de doliu national in Italia. Bilantul mortilor a ajuns la 281

Sambata este zi de doliu national in Italia, in memoria celor 281 de morti dupa cutremurul de miercuri, informeaza AFP. Drapelele sunt in berna in toata tara, pentru.

Cutremur in Italia: Bilantul a ajuns la 278 de morti

Bilantul victimelor cutremurului care a devastat centrul Italiei miercuri a ajuns la 278 de morti, au anuntat vineri autoritatile italiene, relateaza The Associated Press. Va amintim ca centrul Italiei a fost.

Doliu national in Italia: 35 de victime ale cutremurului au fost inmormantate sambata (VIDEO)

Zi trista in Italia, unde a fost decretat doliu national. Zeci de oameni au participat la ceremonia de inmormantare de la Ascoli Piceno organizata pentru 35 dintre victimele cutremurului. Printre.

Doliu national in Italia dupa cutremur

Astazi este zi de doliu national in Italia, in memoria celor 281 de morti dupa cutremurul de miercuri, informeaza AFP.

Cutremurele din Italia au deplasat solul cu 20 cm. Sambata va fi zi de doliu national in Italia

Nivelul solului s-a deplasat in jos cu 20 de centimetri, in localitatea italiana Accumoli, in urma cutremurelor din 24 august, anunta Institutul italian de Fizica a Pamantului si Vulcanologie, iar Guvernul Matteo Renzi a dispus ca sambata sa fie doliu national in memoria sutelor de victime. Cel putin 268 de persoane au murit, iar alte sute au fost ranite in urma cutremurelor produse in cursul noptii de marti spre miercuri in centrul Italiei.

FOTO + VIDEO. Cutremur de 6,2 grade in Italia. Numarul mortilor ar fi ajuns la 120. Peste o suta de raniti. Un ROMAN a murit, alti doi sunt raniti

Un cutremul de 6,2 grade pe Richter a avut loc, miercuri dimineata, in Italia, la ora 03. 36 ora locala 04. 36 ora Romaniei), potrivit agentiilor de presa din Romania. Seismul a fost urmat de mai multe replici.

FOTO + VIDEO. Cutremur de 6,2 grade in Italia. Numarul mortilor a ajuns la 120. Un ROMAN a murit, alti doi sunt raniti

Un cutremul de 6,2 grade pe Richter a avut loc, miercuri dimineata, in Italia, la ora 03. 36 ora locala 04. 36 ora Romaniei), potrivit agentiilor de presa din Romania. Seismul a fost urmat de mai multe replici.

Bilantul mortilor in urma cutremurului din Italia a ajuns la 290. 400 de persoane sunt ranite. Sambata este zi de doliu national

Numarul oficial provizoriu al persoanelor decedate in urma cutremurului care a afectat miercuri centrul Italiei a crescut la 290, potrivit unui nou bilant publicat sambata de Protectia Civila italiana.

Italia anunta Zi de doliu national in urma cutremurului devastator

Italia este in suferinta in urma cutremurului devastator de miercuri, atunci cand 291 de oameni si-au pierdut viata, printre acestia opt romani. Autoritatile italiene au decis ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )