Libnet.ro
UNICEF

07:00

DOLIU in Parlamentul Romaniei! Din pacate, A MURIT... Da, este vorba CHIAR DE EL...

B1 B1,
DOLIU in Parlamentul Romaniei! Din pacate, A MURIT... Da, este vorba CHIAR DE EL...

Zi neagra pentru scena politica din Romania! CATALIN BOTEZATU, ACCIDENT TERIBIL! IMAGINI SOCANTE DE LA FATA LOCULUI! DIN PACATE, VESTEA TRISTA A FOST CONFIRMATA GALERIE FOTO) Haralambie Cotarcea, fost. continuă pe B1

Procurorul general Bogdan Licu, acuzat de un nou plagiat Este vorba de capitolul Criminogeneza coruptiei din volumul Nelinistile Insecuritatii

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, este acuzat de un nou plagiat. Acesta ar fi copiat mare parte dintr-un capitol pe care l-a scris intr-o carte aparuta in 2005, scrie Sorin Semeniuc, pe site-ul linx. crji. org. Este vorba de capitolul Criminogeneza coruptiei care contine, potrivit sursei citate, fragmente sustrase din opt surse care nu sunt mentionate nicaieri.

Un vechi MISTER AL OMENIRII, rezolvat de un student. Incredibil despre ce este vorba

Un student la fizica a rezolvat recent o problema care a framantat mintea fizicienilor timp de peste jumatate de secol. Este vorba despre misterul bulelor de gaz care raman blocate in interiorul tuburilor.

Incendiu in sectorul 3 din Bucuresti. Traficul este blocat, iar fumul a ajuns pana la etajul 10

Traficul pe strada Dristorului la intersectie cu Mihai Bravu din Capitala a fost restrictionat dupa ce un incendiu a izbucnit la un salon de bronzat. Pompierii au intervenit imediat cu doua autospeciale si o masina de descarcerare pentru a stinge focul. Incendiu in sectorul 3 din Bucuresti. Un salon de bronzat a luat foc O .

DOLIU! Amalia Nastase a primit o LOVITURA CUMPLITA! Din pacate, medicii au confirmat ca s-a stins din viata (FOTO-VIDEO)

Amalia Nastase trece prin momente grele! SECRETUL LUI FUEGO A IESIT LA IVEALA! EA E FEMEIA DIN VIATA CANTARETULUI! SOC TOTAL PENTRU IRINA LOGHIN Vedeta este.

SOC iN ROMANIA! Au fost GASITI MORTI! Dumnezeule, ce TRAGEDIE! Este vorba chiar despre EI!

Tragedie uriasa in Bacau! Doi tineri au fost gasiti morti, intr-o masina. Din primele informatii, cei doi ar fi adormit in masina pornita, noaptea trecuta, si au murit intoxicati cu gaze.

Cine este Nicolae Banicioiu si de ce este anchetat in dosarul Colectiv. Multi parinti au venit cu acuzatii dure pentru fostul ministru al Sanatatii

Cariera politica a fostului Ministru al Sanatatii, incepe undeva in anul 2004, ctnd a fost ales pentru prima data in Parlamentul Romaniei, din partea PSD, si a avut o variata activitate parlamentara in comitete si comitii. La baza este doctor stomatolog, terminand in 2004 Facultatea de Stomatologie din cadrulUniversitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila .

DEPRESIA l-a iNVINS! Din pacate, VESTEA TRISTA despre NICU PALERU a SOCAT toata ROMANIA!

Nicu Paleru este unul dintre cei mai veseli artisti din muzica de petrecere, avand un public estrem de vesel, care ii apreciaza petrecerile cu fast pe care le face si la care multa lume se.

A fost finalul: Oana Lis a izbucnit in lacrimi. Din pacate fostul primar Viorel Lis

Viorel Lis continua sa aiba mari probleme de sanatate dupa ce, acum cateva luni, a suferit un atac cerebral.

Un bunic si un nepot au cazut pe casa scarii unui bloc. Din pacate, batranul nu a supravietuit

Accidentul a avut loc in scara unui bloc de pe strada Visinului, din Bistrita Nasaud, un barbat de 60 de ani si un copil de 3 ani au cazutpe casa scarii, scrie Mesagerul de Bistrita. La fata locului.

ROMANIA, iN LACRIMI! O alta iNDRAGITA cantareata de muzica populara A MURIT! Este o PIERDERE IMENSA!

Tragedie cumplita in muzica populara! Celebra cantareata Anamaria Pop a murit intr-un cumplit accident rutier produs laCicirlau.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )