Libnet.ro
UNICEF

18:01

DOLIU la PRO TV! E o tragedie! Familia lui Cabral, DEVASTATA!

B1 B1,
DOLIU la PRO TV! E o tragedie! Familia lui Cabral, DEVASTATA!

Cabral Ibacka a postat pe conturile de socializare un mesaj dureros in urma cu cateva luni! Din pacate vedeta PRO a primit cu durerea vestea mortii unei persoane foarte apropiate. continuă pe B1

Ce masina de lux si-a luat Corina Caragea din salariul de la PRO TV. Prezentatoarea stirilor de sport a dat lovitura

Corina Caragea si-a achizitionat o noua masina! Prezentatoarea Pro TV este o soferita pasionata de cai putere. Ce a ales stirista? Corina Caragea si-a luat un autovehicul de lux Corina Caragea, frumoasa prezentatoare de stiri de la PRO TV si-a achizitionat recent un bolid de lux. Bijuteria pe roti aleasa de bruneta are un pret [] .

PRO TV ar putea fi vandut, curand. Cine este cumparatorul

Unul dintre cele mai iubite trusturi din Romania a fost pus la vanzare. Compania care detine trustul PRO TV, Central European media Enterprises CME), va fi cumparata cu totul. Doua companii internationale s-au aratat deja interesate de preluarea sa. PRO TV s-ar putea vinde in curand! Central European media Enterprises CME), compania care detine si .

Serialul Vlad de la PRO TV cere ajutor de la Guvern. Cei de la Antena 1 au primit deja banii

Producatorii serialului Vlad, de la Pro TV, cer ajutor de la Guvern pentru a lansa urmatoarele doua sezoane. Filmul a prins la public si a inregistrat audiente uriase, iar compania de media care il produce a cerut sprijin financiar pentru editiile din toamna si iarna acestui an. Rivalii de la Antena 1 au primit deja [] .

Pagina de Media: De cine ar putea fi cumparata compania-mama a Pro TV

Doua companii internationale ar fi in discutii sa cumpere Central European Media Enterprises CME), grupul care detine si Pro TV, pentru preluarea operatiunile din Romania dar si din celelalte patru tari in care este prezenta, scrie Pagina de Media.

Cat costa sa n-ai niciun Dumnezeu??? Andreea Esca, mai REVOLTATA ca niciodata! Incredibil ce a patit vedeta PRO TV

Andreea Esca este mai revoltata ca niciodata. Ceea ce a scos-o din sarite pe vedeta PRO TV este raspandirea stirii false ca ar comercializa produse pentru slabit. Andreea a tinut sa isi asigure prietenii.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )