Libnet.ro
UNICEF

10:30

Doliu in radioul romanesc: Calin Gheorghe, fosta voce ProFM, Guerrilla si Europa FM, a murit

Hotnews Hotnews,
 Doliu in radioul romanesc: Calin Gheorghe, fosta voce ProFM, Guerrilla si Europa FM, a murit

Calin Gheorghe, una dintre cele mai cunoscute voci din radioul romanesc, a murit, anuntul fiind facut pe contul oficial de Facebook al Radio Guerrilla. De-a lungul carierei, omul de radio a trecut, printre altele, pe la Pro FM, Guerrilla si Europa FM. continuă pe Hotnews

Calin Gheorghe, fosta voce ProFM, Guerrilla si Europa FM, a murit intr-un mod fulgerator

Calin Gheorghe, una dintre cele mai cunoscute voci din radioul romanesc, a murit. De-a lungul carierei, omul de radio a trecut, printre altele, pe la Pro FM, Guerrilla si Europa FM.

Doliu in radio. A murit Calin Gheorghe, una dintre vocile Pro FM, Guerilla si Europa FM

A murit Calin Gheorghe, unul dintre pionierii radioului romanesc de dupa comunism. Anuntul a fost facut de fostii sai colegi de la Radio Guerrilla. Gheorghe a avut ultima emisiune radio pe 23 iulie. Din.

Doliu in radio. A murit Calin Gheorghe, una dintre vocile Pro FM, Guerilla si Europa FM (VIDEO)

A murit Calin Gheorghe, unul dintre pionierii radioului romanesc de dupa comunism. Anuntul a fost facut de fostii sai colegi de la Radio Guerrilla. Gheorghe a avut ultima emisiune radio pe 23 iulie. Din.

Doliu in lumea radio.Calin Gheorghe, una dintre vocile Pro FM, Guerilla si Europa FM, a murit

A murit omul de radio Calin Gheorghe, una dintre vocile reprezentative ale Pro FM, Guerilla si Europa FM. Anuntul a fost facut de fostii sai colegi de la Radio Guerrilla pe pagina de Facebook.

Calin Gheorghe a murit la doar 45 de ani - Europa FM prezinta motivul decesului indragitului om de radio

Vestea sfarsitului de saptamana a fost una trista: omul de radio Calin Gheorghe a murit sambata, la doar 45 de ani. Fosta voce, printre altele, la ProFM, Guerrilla si Europa FM, Calin a fost rapus de un stop cardiorespirator.

Motivul mortii lui Calin Gheorghe, omul de radio disparut la 46 de ani. A intrat si dus a fost

Care a fost cauza decesului lui Calin Gheorghe si ce a facut in ultimele zile de viata? Omul de radio a parasit acest Pamant la doar 46 de ani. Cauza decesului lui Calin Gheorghe Una dintre cele mai cunoscute voci de la Pro FM si Radi Guerrilla a vorbit pentru ultima data cu publicul zilele .

Detaliile nestiute despre moartea fulgeratoare a omului de radio Calin Gheorghe. S-a stins in mare, la doar 46 de ani

Moartea lui Calin Gheorghe, unul dintre cei mai indragiti oameni de radio din Romania, a socat pe toata lumea. Prezentatorul radio s-a stins sambata dimineata, in urma unui stop respirator, dupa ce i s-a facut rau in timp ce se afla in mare, pe plaja sa preferata de la Corbu.

Omul de radio Calin Gheorghe a murit in locul sau preferat, pe plaja din Corbu. Acolo i-ar fi placut sa imbatraneasca

Unul dintre cei mai buni oameni de radio din Romania, Calin Gheorghe, a murit la mare, in locul sau preferat, pe plaja din Corbu.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )