Libnet.ro
UNICEF

18:30

Zi de doliu in Romania. Moment unic la slujba de inmormantare a Regelui Mihai

Antena3 Antena3,
Zi de doliu in Romania. Moment unic la slujba de inmormantare a Regelui Mihai

Regele Mihai este condus sambata pe ultimul drum. Slujba de inmormantare a Regelui Mihai, care a fost oficiata la Patriarhie de catre PF Daniel impreuna cu un sobor de preoti, s-a. continuă pe Antena3

Primele cuvinte ale Patriarhului Daniel la slujba de inmormantare a Regelui Mihai: Regretam ca aceasta catedrala este prea mica

Patriarhul Daniel a inceput slujba de inmormantare a Regelui Mihai prin exprimarea regretului ca actuala catedrala, cea din Dealul Mitropoliei, e prea mica si nu pot fi prezenti tot cei care ar fi dorit. in prezent se lucreaza la constructia Catedralei Mantuirii Neamului care ar urma sa aiba o capacitate de 5000 de persoane.

Iohannis, dupa slujba de inmormantare a Regelui Mihai: Am condus astazi pe ultimul drum un veritabil om de stat. Va ramane un reper de integritate

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata seara, un scurt mesaj referitor la Regele Mihai, dupa slujba de inmormantare care a avut loc la Catedrala Patriarhala din Bucuresti.

Romania, in doliu national timp de trei zile in memoria regelui Mihai. Inmormantarea Majestatii sale va avea loc sambata

De joi, timp de trei zile, este doliu national in memoria regelui Mihai, care a murit in 5 decembrie la domiciliul sau din Elvetia, la varsta de 96 de ani, dupa ce de mai bine de un an si jumatate era grav bolnav. Regele Mihai I era ultimul monarh in viata care supravietuise celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Sicriul cu trupul neinsufletit al regelui Mihai, adus miercuri in tara, este asezat in Sala Tronului de la Palatul Regal din Capitala, unde va ramane pana sambata, ziua inmormantarii. Cei care vor sa-i aduca un ultim omagiu pot merge la Palatul Regal joi si vineri, intre orele 08:00 - 22:00.

Predica rostita de Patriarhul Daniel la finalul slujbei de inmormantare a Regelui Mihai I

Credinta l-a ajutat sa fie statornic in iubirea fata de popor si patrie, sa respinga dictatura nazista si comunista, sa fie curajos si demn, rabdaror si iertator, virtuti pentru care a fost pretuit de Casele Regale ale Europei si de oameni simpli, a spus Patriarhul Daniel la finalul slujbei de inmormantare a Regelui Mihai I.

Patriarhul Daniel ne-a certat ca nu-i gata Catedrala Neamului, chiar la inceputul slujbei de inmormantare a Regelui Mihai

000 de oameni au ascultat, din afara Patriarhiei, slujba de inmormantare a Regelui Mihai, oficiata de catre Patriarhul Daniel impreuna cu un sobor de preoti. La slujba au avut acces doa.

Slujba impresionanta in memoria Regelui Mihai - VIDEO

Slujba de inmormantare a Regelui Mihai de la Catedrala Patriarhala a inceput sambata la pranz, patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, oficiind impreuna cu opt.

Moment emotionant in timpul inmormantarii Regelui Mihai. 400 de preoti au aprins luminarile in acelasi timp

Imagine impresionanta la Manastirea din Curtea de Arges, locul unde a fost inmormantat Regele Mihai. La iesirea din lacasul de cult, dupa slujba, drumul ultimului Rege al Romaniei a fost.

VIDEO Omagiul adus regelui Mihai in finala Vocea Romaniei

Finala Vocea Romaniei a debutat cu un omagiu adus regelui Mihai I. Cele patru finaliste au interpretat piesa Amazing Grace, iar membrii juriului, in tinute de doliu, si publicul au tinut un moment de reculegere.

Trei zile de DOLIU NATIONAL, incepand de joi, in memoria regelui Mihai

In Romania este doliu national pentru trei zile, incepand de joi, in memoria regelui Mihai. Sicriul cu trupul neinsufletit al Majestatii Sale este depus, de miercuri seara, la.

Trei zile de doliu national, incepand de astazi, in memoria Regelui Mihai. Sicriul cu trupul neinsufletit al Majestatii Sale este depus la Palatul Regal pana sambata

In Romania este doliu national pentru trei zile, incepand de astazi, in memoria regelui Mihai. Sicriul cu trupul neinsufletit al Majestatii Sale este depus, de miercuri seara, la Palatul Regal, in Sala Tronului, unde va ramane pana sambata, cand va avea loc inmormantarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )