Libnet.ro
UNICEF

16:15

DOLIU! S-a stins din viata in timpul unui interviu, in direct. Este vorba chiar de... (VIDEO)

B1 B1,
DOLIU! S-a stins din viata in timpul unui interviu, in direct. Este vorba chiar de... (VIDEO)

, o cunoscuta activista din India, s-a stins din viata, in direct, la un show matinal. Ne povestea cateva lucruri interesante despre viata ei. Arata normal. La un moment dat, a inceput sa se comporte. continuă pe B1

Doliu in fotbalul romanesc! Un celebru antrenor s-a stins din viata (FOTO)

Antrenorul Bujor Halmageanus-a stins din viata, vineri, la varsta de 77 de ani, cauzele decesului fiind necunoscute. Acesta a fost primul antrenor care a pregati-o pe Steaua dupa 1990, fiind tehnicianul.

Lumea filmului este in LACRIMI! S-a STINS din viata: Vestea TRISTA vine din cinematografie

Unul dintre cei mai faimosi regizori de la Holywood, Nicolas Roeg, s-a stins din viata la varsta de 90 de ani, scrie BBC. Acesta a avut o cariera stralucita care s-a intins peste sase decenii, iar in p.

O celebra profesoara a murit in timpul unui interviu. Care au fost ultimele cuvinte? E o coincidenta macabra!

Rita Jetinder era o cunoscuta activista din India si fusese invitata la un show matinal. in timpul transmisiunii in direct, femeia si-a pierdut cunostinta. Ne povestea cateva lucruri interesante.

Tragedie in lumea muzicala. Cantaretul Devin Lima s-a stins din viata la 41 de ani. Trupa sa cantase o melodie celebra VIDEO

Cantaretul Devin Lima, a carui formatie pop LFO a lansat hit-ul Summer Girls in 1999, a murit de cancer. Avea 41 de ani. in octombrie 2017, un membru al LFO, Brad Fischetti, a dezvaluit ca Lima a fost.

Muzica populara romaneasca este iar in doliu... A murit: Cantaretul indragit de toti romanii a facut infarct...

Lumea populara a fost zguduita de o veste tragica. Cantaretul Daniel Siminic s-a stins din viata, in urma unui infarct. Cea care a dat vestea tragica a fost Andrada Barsauan, care se indrepta spre locul.

A MURIT! Muzica populara romaneasca este iar in DOLIU! Artistul IUBIT de toti romanii a facut INFARCT ...

Lumea populara a fost zguduita de o veste tragica. Cantaretul Daniel Siminic s-a stins din viata, in urma unui infarct. Cea care a dat vestea tragica a fost Andrada Barsauan, care se indrepta spre locul.

DOLIU! A murit patronul unei cunoscute echipe de fotbal (FOTO)

Bob McNair, patronul clubului Houston Texans, s-a stins din viata la varsta de 80 de ani. Omul de afaceri suferea de cancer de piele. Barbatul s-a stins din viata la Houston, vineri seara. Bob McNair a.

DOLIU in Romania! Un IMPORTANT lider PSD A MURIT! Detalii de ULTIMA ORA

Gheorghe Tataru, primarul comunei Bordesti, judetul Vrancea, s-a stins din viata la varsta de 70 de ani. Edilul urma un tratament in urma unei boli grave si organismul sau nu a mai rezistat, desi a incercat.

TRAGEDIA momentului! Un militar A MURIT in timpul pregatirilor pentru Parada de 1 Decembrie (VIDEO)

Un subofiter care venea cu convoiul de la Turda s-a stins din viata, vineri dimineata, in gara din Alba Iulia, in timp ce se afla pe un complex antiaerian Ghepard. Tragedia s-a produs in timpul.

Cel mai intim amanunt din viata lui Stefan Banica Jr. a fost facut public: poza asta chiar spune totul!

Radu Stefan, fiul lui Stefan Banica, vrea sa ii calce pe urme tatalui sau. Aceasta a debutat, la varsta de 16 ani, pe scena Teatrului de Comedie din Bucuresti. Fiul artistului a primit un rol in piesa.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )