Libnet.ro
UNICEF

01:05

DOLIU in SPORT! A MURIT unul dintre cei mai buni PILOTI de raliuri din Romania (FOTO)

B1 B1,
DOLIU in SPORT! A MURIT unul dintre cei mai buni PILOTI de raliuri din Romania (FOTO)

Doliu in sportul romanesc. Unul dintre cei mai buni piloti de raliuri a incetat din viata. Este vorba de Valentin Banciu, care a murit la 54 de ani, anunta hunedoaralibera. ro. Banciu, care a fost si. continuă pe B1

TRANZACTIA momentului! Familia lui CULITA TARATA cumpara 6 baze de la unul dintre cei mai mari proprietari de silozuri

TCE Mobile Dryers, parte a grupului TCE 3 Brazi, controlat de familia lui Culita Tarata a achizitionat cu 4,3 milioane euro 6 baze ale companiei agricole Marsat, unul dintre cei mai mari proprietari de silozuri di.

Casele localnicilor dintr-un sat din Dolj, invadate de serpi. Specialistii: Este unul dintre cei mai mari serpi din Europa. Poate musca daca e prins

Localnicii din Ciupercenii Vechi, judetul Dolj, au fost invadati de serpi de cateva zile. Reptilele de aproximativ doi metri lungime sunt pretutindeni, pe strazi, in curti, chiar si in case. Serpii.

Unul dintre cele mai mari IFN-uri britanice, in faliment

Wonga, unul dintre cele mai mari IFN-uri din Marea Britanie, a intrat in faliment, anunta publicatia Les Echos. Un text pe un fundal galben blocheaza acum pagina de pornire a site-ului web Wonga, unul dintre cei mai mari creditori din Marea Britanie, scrie publicatia franceza. Compania - care a oferit anterior imprumuturi pe termen scurt cu dobanzi foarte ridicate - anunta in putine cuvinte ceea ce presa britanica estima de cateva zile: ca este in faliment.

Melescanu, despre afirmatiile comisarului Oettinger: Sunt lipsite de acoperire n realitate / Romnia a fost si ramne unul dintre cele mai pro-europene state din UE

Ministrul de externe Teodor Melescanu a reactionat joi fata de acuzatiile comisarului european Gunther Oettinger potrivit carora Romania, alaturi de Polonia, Ungaria si Italia vor sa slabeasca Uniunea Europeana, transmitand ca astfel de afirmatii nu au acoperire in realitate. Melescanu a adaugat ca Romania ramane unul dintre cele mai pro-europene state membre, fiind pregatita sa asigure presedintia Consiliului UE.

Un barbat pretinde ca a rezolvat unul dintre cele mai mari mistere aviatice din istorie folosind doar Google Maps

Un britanic, Ian Wilson, este de parare ca a gasit ramasitele l avionului MH370 cu ajutorul Google Maps. Avionul care a disparut in 2014 cu 239 de persoane la bord este considerat a fo cel mai mare mi.

Catalin Morosanu a explicat cum a pornit Dynamite Fitghting Show

Catalin Morosanu, unul dintre cei mai buni luptatori de kickboxing din Romania, a povestit in cadrul Entertainment Arena Expo, eveniment care se desfasoara la Romexpo in perioada 3 5 septembrie, cum a dat drumul unei noi competitii, Dynamite Fitghting Show.

Melescanu: ramanem unul dintre cele mai pro-europene state din UE

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, da asigurari ferme partenerilor europeni, ingrijorati de ultimele initiative legislative autohtone, ca tara noastra se mentine pe aceeasi pozitie pro-europeana.

Burt Reynolds a murit la varsta de 82 de ani

Burt Reynolds, unul dintre cei mai cunoscuti baieti rai din filmele clasice de la Hollywood, a murit la varsta de 82 de ani. N-ai cum sa nu-l stii pe Burt Reynolds, iar daca il stii,.

Melescanu: Romania a fost si ramane unul dintre cele mai pro-europene state din Uniunea Europeana; suntem pregatiti pentru a prelua presedintia Consiliului UE

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a declarat, miercuri seara, dupa ce Comisarul european pentru Buget Gunther Oettinger a sugerat ca Romania, Ungaria, Polonia si Italia doresc slabirea proiectului european, ca Romania a fost si ramane unul dintre cele mai pro-europene state din Uniunea Europeana.

RAZBOI total in ORIENT! Unul dintre liderii TERORISMULUI MONDIAL a murit

Jalaluddin Haqqani, fondatorul retelei militante Haqqani, una dintre cele mai puternice si mai temute grupari din insurgenta afgana, a murit dupa o lunga boala, au anuntat marti talibanii. Haqqani, care a fo.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )