Libnet.ro
UNICEF

05:00

Doliu in sportul romanesc. A murit Iolanda Balas Soter

Antena3 Antena3,
Doliu in sportul romanesc. A murit Iolanda Balas Soter

Doliu in sportul romanesc! Una dintre cele mai cunoscute atlete din Romania s-a stins din viata in urma cu putin timp, scrie Gsp. ro. Dubla campioana olimpica la atletism a murit, azi, la. continuă pe Antena3

Iolanda Balas Soter a murit. Ce spunea acum cinci ani despre viata sa

Iolanda Balas Soter a murit vineri, la varsta de 79 de ani. in urma cu cinci ani, intr-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, marea campioana privea inapoi, spre viata sa. N-as.

A murit Iolanda Balas. Dumitru Spirlea: Liniste! Doamna Ioli se inalta la cer printre celelalte stele

Iolanada Balas-Soter a murit. Una dintre cele mai cunoscute atlete din Romania s-a stins din viata in urma cu putin timp, anunta Federatia Romana de Atletism. Dubla campioana olimpica la.

Iolanda Balas Soter, o legenda a sportului romanesc, a murit la varsta de 79 de ani

Dubla campioana olimpica la atletism Iolanda Balas Soter, considerata o legenda a sportului romanesc, s-a stins din viata la varsta de 79 de ani, anunta Mediafax. Fosta sportiva avea probleme de sanatate de mai mult timp. Multipla recordmana mondiala si olimpica si fost presedinte al Federatiei Romane de Atletism, Iolanda Balas a fost o mare personalitate a sportului mondial.

Iolanda Balas a murit. Fosta atleta avea 79 de ani

Iolanda Balas a murit. Lovitura grea pentru sportul romanesc, care si-a pierdut una dintre cele mai emblematice figuri din toate timpurile.

Sportul romanesc deplange pierderea marii atlete Iolanda Balas. Vezi mesajele transmise de mai multe personalitati

Sportul romanesc deplange pierderea marii atlete Iolanda Balas. Vezi mesajele transmise de fosta atleta de talie mondiala Gabriela Szabo, Fostul mare tenismen Ilie Nastase, fosta campioana olimpica la atletism Maricica Puica, vicecampioana olimpica la atletism Ionela Tirlea, fosta aruncatoare de disc Nicoleta Grasu, cel mai de succes pentatlonist roman, Dumitru Spirlea, presedintele Federatiei Romane de Atletism, Ion Sandu.

Iolanda Balas a murit. Cum a fost salvata atleta de Gheorghiu-Dej: Lasa, tovarasa, ca se va rezolva asa cum trebuie!

Iolanda Balas a murit. Fosta mare campioana olimpica a decedat, vineri, la ora 15. 10, la Spitalul Clinic de Urgenta Elias din Capitala, din cauza unei suferinte severe.

Iolanda Balas a murit. Reactii dupa moartea fostei atlete. Lumea sportului plange dupa marea campioana

Iolanda Balas a murit vineri dimineata la 79 de ani, lasand in urma o cariera prodigioasa si o imagine impecabila in lumea sportului.

Atleta Iolanda Balas a incetat din viata

Campioana romana de atletism Iolanda Balas a murit, vineri, la varsta de 79 de ani.

Campioana romana de atletism Iolanda Balas a incetat din viata

Campioana romana de atletism Iolanda Balas a murit, vineri, la varsta de 79 de ani.

Corpul neinsufletit al Iolandei Balas-Soter va fi depus sambata, la sediul Federatiei Romane de Atletism

Corpul neinsufletit al Iolandei Balas-Soter va fi depus sambata, 12 martie 2016, intre orele 13,00 si 16,00, la Sediul Federatiei Romane de Atletism, din Str. Primo Nebiolo nr. 2, iubitorii sportului si admiratorii marii campioane putand sa-i aduca un ultim omagiu, inclusiv la Capela Cimitirului militar Ghencea 1, din apropierea Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti, din Prelungirea Ghencea, scrie Agerpres.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )