Libnet.ro
UNICEF

13:00

DOLIU in televiziune! Celebra prezentatoare a facut anuntul TRIST: Mi-a spus ca pleaca linistit

B1 B1,
DOLIU in televiziune! Celebra prezentatoare a facut anuntul TRIST: Mi-a spus ca pleaca linistit

Celebra prezentatoare TV Raluca Moianu a vorbit despre drama prin care a trecut dupa moartea sotului sau. inainte sa paraseasca aceasta lume, Marius Ancuta i-a spus sotiei sale ca pleaca. continuă pe B1

CE SCARBOS... OANA LIS a facut anuntul trist, cu lighioana alaturi: Din pacate pentru toti care l-au cunoscut, fostul primar VIOREL LIS...(FOTO)

Isterie pe retelele de socializare! Oana Lis a postat o fotografie care a impartit internetul in doua tabere! Ea a facut publica o imagine in care apare in prim plan un pahar cu vin. Multi dintre.

Totul s-a TERMINAT... Oana Lis tocmai a facut anuntul TRIST: Da, din pacate e vorba de fostul primar VIOREL LIS...

Viorel Lis se simte tot mai rau dupa atacul cerebral suferit in urma cu cateva luni. Sotia sa, Oana Lis, a povestit ca fostului edil ii este foarte greu sa articuleze cuvintele si merge greoi. Lui Viorel.

Nu se mai poate face nimic, situatia e foarte grava! Din pacate medicii au facut anuntul trist: Aceasta e, de fapt, boala reala de care sufera Simona Halep...

La cateva zile dupa ce a implinit 27 de ani, Simona Halep a primit un diagnostic crunt din partea medicilor, inainte sa mearga la turnee importante. Vestea vine la scurt timp de la declaratia ingrijoratoare.

Ce TRAGEDIE, ce drama... Fanii sunt in lacrimi! Medicii au facut anuntul trist: Din pacate e vorba de celebrul Giani din Las Fierbinti...

Constantin Dita, actorul care il interpreteaza pe Giani, in serialul Las Fierbinti, s-a confruntat recent cu probleme de sanatate. Cu toate acestea, celebrul actor a declarat ca aceste probleme nu vor.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )