Libnet.ro
UNICEF

06:00

Doliu in TVR! A murit Smaranda Jelescu. A lucrat peste 20 de ani in Televiziunea Romana

Antena3 Antena3,
Doliu in TVR! A murit Smaranda Jelescu. A lucrat peste 20 de ani in Televiziunea Romana

Poeta, prozatoarea si eseista Smaranda Jelescu a murit. Smaranda Jelescu a lucrat peste 20 de ani in Televiziunea Romana, la sectia culturala, unde si-a pus semnatura pe aproape 3. 000 de . continuă pe Antena3

Doliu in TVR! A murit o personalitate uriasa a Televiziunii Publice

Poeta, prozatoarea si eseista Smaranda Jelescu a murit. Smaranda Jelescu a lucrat peste 20 de ani in Televiziunea Romana, la sectia culturala, unde si-a pus semnatura pe aproape 3. 000 de .

A murit Smaranda Jelescu, unul dintre numele emblematice ale TVR (FOTO)

Cea mai veche realizatoare de emisiuni de cultura din Romania Smaranda Jelescu a murit, luni, anunta TVR. Poeta, prozatoare si eseista, aceasta a facut parte din echipa Televiziunii Romane mai bine.

Peste 20.000 de persoane au manifestat la Stockholm impotriva terorismului

Peste 20. 000 de persoane au participat, la Stockholm, la manifestatia pentru dragoste - un eveniment de respingere fata de terorism, la doua zile dupa ce un uzbek, simpatizant al ISIS, a intrat cu un.

Doi angajati ai Penitenciarului Poarta Alba au fost gasiti morti, in ultima luna, in locuintele lor. Cel mai recent caz a avut loc vineri. Barbatul care s-ar fi sinucis lucra in sistem de peste 20 de ani

Un gardian care lucra de peste 20 de ani la Penitenciarul Poarta Alba s-a sinucis, vineri. Acesta este al doilea caz in decursul unei luni, in care un angajat al penitenciarului este gasit decedat in locuinta, informeaza purtatorul de cuvant al Penitenciarului de maxima siguranta Poarta Alba.

Fanii James Bond, in doliu. A murit actorul Tim Pigott-Smith

Actorul britanic Tim Pigott-Smith a murit, vineri, la varsta de 70 de ani. Printre cele mai cunoscute roluri ale lui Tim Pigott-Smith se numara cel din filmul Quantum of Solace, film din seria.

FOTO: Manifestatie pentru dragoste, la Stockholm, la doua zile de la atentatul terorist care a cauzat moartea a patru persoane si ranirea altor 15. Peste 20.000 de persoane au iesit in strada: Ramanem deschisi tolerantei. Nu vom lasa frica sa ne descumpan

Peste 20. 000 de mii de persoane s-au adunat duminica, in centrul orasului Stockholm, intr-o manifestatie de respingere a terorismului, la doua zile dupa ce un camion a intrat in multimea adunata in centrul capitalei suedeze, cauzand moartea a patru persoane si ranirea altor 15.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )