Libnet.ro
UNICEF

21:00

Dolj: O angajata a unei primarii ar fi votat de 17 ori la referendumul privind familia traditionala

B1 B1,
Dolj: O angajata a unei primarii ar fi votat de 17 ori la referendumul privind familia traditionala

Angajata unei primarii din judetul Dolj s-a ales cu dosar penal pentru frauda la vot dupa ce ar fi votat de 17 ori. in jurul orei 15. 30, politistii doljeni au primit un apel prin care au fost alertati ca una. continuă pe B1

REFERENDUM FAMILIE 2018. O femeie este audiata dupa ce ar fi votat de 17 ori

Politistii din Dolj efectueaza cercetari in comuna Bistret, dupa ce un cetatean a reclamat la 112 ca o femeie a votat in numele a altor 17 persoane. in.

Noi nereguli la referendumul privind familia traditionala: Un barbat a furat 80 de buletine, iar o angajata a unei primarii a votat in locul a 17 persoane (VIDEO)

Purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne MAI), Monica Dajbog, a anuntat sambata ca au fost inregistrate 29 sesizari privind posibile infractiuni sau contraventii legate de desfasurarea.

Referendum 2018. O angajata la primarie a mers sa voteze cu 17 carti de identitate. Politistii au prins-o langa sectia de votare

Primul caz de vot multiplu a fost identificat in comuna doljeana Bistret. O angajata a primariei din localitate are dosar penal pentru vot multiplu.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )