Libnet.ro
UNICEF

09:00

Domeniul in care inteligenta vine din Romania si 1 miliard de oameni beneficiaza de ea. Salariul mediu este de 1000 de dolari

Hotnews Hotnews,
 Domeniul in care inteligenta vine din Romania si 1 miliard de oameni beneficiaza de ea. Salariul mediu este de 1000 de dolari

Pasiunea si dorinta de a fi cei mai buni in domeniul lor fac din IT-istii romani premiantii Europei, in acest moment. Programele facute aici si exportate in toata lumea au adus anul trecut la buget peste 1,4 miliarde de euro. continuă pe Hotnews

Liderul Partidului extremist maghiar Jobbik, Vona Gabor, vine din nou in Romania

Liderul Partidului extremist maghiar Jobbik, Vona Gabor, vine in Romania. in urma cu sase luni, extremistul maghiar a fost propus de catre premierul si ministrul de Interne sa fie declarat persoana.

Comunitatea ateilor din Romania lanseaza campania de constientizare Sunt Ateu AteiSuntem, pe fundalul unei campanii electorale in care ortodoxia pare sa fi devenit tema

Comunitatea ateilor din Romania lanseaza o campanie de constientizare numita Sunt Ateu AteiSuntem, ce urmareste asumare publica a unei identitati si o provocare intr-o tara in care sute de mii de cetateni se inroleaza in pelerinaje periodice, in care unele culte au devenit adevarate corporatii cu privilegii de stat in stat. Acestia sustin ca suprapunerea pe campania electorala nu a fost planificata insa va fi benefica cu atat mai mult cu cat libertatea de constiinta si de religie) pare sa fie tot mai mult in pericol, candidatii fiind atacati pe criterii de religie si etnie.

Doua ministere din Romania, VICTIME ale operatiunii de spionaj cibernetic Epic Turla. SRI confirma ATACUL: Sunt vizate entitati statale

Operatiunea de spionaj cibernetic Epic Turla a avut ca victime printre altele doua ministere si alte doua institutii guvernamentale din Romania, care se plaseaza pe primul loc in lume in ceea ce priveste.

Sinteza zilei: Liana Voiculescu, scrisoare deschisa adresata doamnelor din Romania

Mihai Gadea a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, scrisoarea deschisa adresata doamnelor din Romania si semnata de Liana Voiculescu, sotia lui Dan Voiculescu. Doamnelor acestei.

(P) EVOLIO X6, unul dintre cele mai bune smartpone-uri din Romania

Evolio X6 este super-smartphone-ul lansat de brand-ul romanesc cu acelasi nume in primavara, primul telefon cu procesor Octa Core de pe piata din Romania. Evolio X6 este un smartphone de top, cu o memorie de 2 GB.

SRI: Mai multe entitati statale din Romania, vizate de un atac cibernetic al unor grupari extremist-teroriste

Mai multe entitati statale din Romania sunt vizate de un nou atac cibernetic de anvergura, a declarat purtatorul de cuvant al SRI, Sorin Sava, pentru Mediafax. Oficialul SRI a precizat ca atacul are ca sursa.

SRI avertizeaza ca entitati statale din Romania sunt vizate de un atac cibernetic al unor grupari extremist-teroriste

Purtatorul de cuvant al SRI, Sorin Sava, a declarat pentru Mediafax ca entitati statale din Romania sunt vizate de un nou atac cibernetic de anvergura, Sava a mai precizat ca atacul are ca sursa grupari de criminalitate informatica, grupari extremist-teroriste si chiar actori statali.

Steaua, prima echipa din Romania care va testa sprayul special de la Cupa Mondiala

UEFA va introduce sprayul invizibil testat la Cupa Mondiala 2014 si in meciurile de Liga Campionilor. In Romania, acesta va aparea pentru prima oara la partida Stelei cu Ludogoret, din playoff-ul Ligii Campionilor.

Pozitia trustului Intact dupa sentinta din dosarul ICA: Abuz intolerabil intr-un stat de drept. O incercare vadita de intimidare a celui mai puternic post de stiri din Romania, Antena 3

Conducerea si angajatii Intact Media Group au dat publicitatii un comunicat de presa in care arata ca au luat act cu dezaprobare de hotararea instantei privind procesul in care este implicat fondatorului trustului. Consideram ca este vorba de un abuz intolerabil intr-un stat de drept. Ei sustin ca sentinta definitiva din dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare, pronuntata vineri, reprezinta o incercare vadita de intimidare a celui mai puternic post de stiri din Romania, Antena 3, parte a Grupului Intact. Antena 3 este singura televiziune care a prezentat, intr-un an cu puternica miza electorala, dovezi incontestabile privind coruptia la cel mai inalt nivel, culminand cu expunerea probelor care dovedesc mita oferita fratelui presedintelui Basescu. In urma difuzarii acestor filme, Mircea Basescu a fost arestat, iar procesul lui Dan Voiculescu accelerat si finalizat prin abuz.

Tampiza: Lukoil va fi obligata sa-si vanda si activele din Romania

Lukoil ar putea fi obligata sa-si vanda activele din tara noastra, in conditiile in care conflictul dintre Federatia Rusa si Ucraina se va inrautati, considera Constantin Tampiza, fost director general al Lukoil Romania.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )