Libnet.ro
UNICEF

16:45

Domeniul in care salariul mediu net a crescut cu aproape 50% si a depasit suma de 8000 de lei. Cifrele au fost anuntate de INS

Antena3 Antena3,
Domeniul in care salariul mediu net a crescut cu aproape 50% si a depasit suma de 8000 de lei. Cifrele au fost anuntate de INS

Castigul salarial mediu nominal net a fost de 3. 142 lei in iunie, in crestere fata de luna precedenta cu 41 lei +1,3%), cele mai mari valori fiind inregistrate in domeniul fabricarii produselor de. continuă pe Antena3

INS: Domeniul in care salariul mediu net a crescut cu aproape 50% si a depasit suma de 8000 de lei! Nu este vorba de IT

Castigul salarial mediu nominal net a fost de 3. 142 lei in iunie, in crestere fata de luna precedenta cu 41 lei +1,3%), cele mai mari valori fiind inregistrate in domeniul fabricarii produselor de cocserie s.

Domeniul in care salariul mediu net a crescut cu aproape 50% si a depasit, astfel, 8.000 de lei

Castigul salarial mediu nominal net a fost de 3. 142 lei in iunie, in crestere fata de luna precedenta cu 41 lei +1,3%). Valorile cele mai mari ale salariului mediu nominal net au fost inregistrate.

Salariul mediu net a crescut cu 41 de lei in iunie TABEL

Castigul salarial mediu net a crescut in luna iunie, nominal, cu 15,5% fata de aceeasi luna a anului anterior, la 3. 142 lei, iar cresterea reala, in raport cu evolutia preturilor de consum, a fost de 11,2%, potrivit datelor transmise miercuri de Institutul National de Statistica INS).

Diferente uriase intre cel mai mic si cel mai mare salariu mediu net. Cat de bine o duc cei din administratia publica

Datele publicate miercuri de Institutul National de Statistica INS) scot la iveala diferentele uriase dintre veniturile romanilor, existand situatii in care salariul mediu dintr-un anumit domeniu este si de 4 5 ori mai mare decat cel mai mic venit net lunar.

Castigul salarial mediu net a crescut in luna iunie

Castigul salarial mediu net a crescut in luna iunie, nominal, cu 15,5% fata de aceeasi luna a anului.

Castigul salarial mediu net a crescut in luna iunie cu 15,5%

Castigul salarial mediu net a crescut in luna iunie, nominal, cu 15,5% fata de aceeasi luna a anului anterior, la 3. 142 lei, iar cresterea reala, in raport cu evolutia preturilor de consum, a fost de 11,2%, potrivit datelor transmise astazi de Institutul National de Statistica INS).

Heroina in valoare de aproape 50 de milioane de dolari, confiscata in Marea Britanie

Autoritatile britanice au confiscat aproximativ 398 de kilograme de heroina, in valoare de aproape 50 de milioane de dolari, in urma unei operatiuni internationale, fiind una din cele mai mari capturi de droguri in Marea Britanie, a anuntat Agentia Nationala pentru Criminalitate NCA), scrie Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )