Libnet.ro
UNICEF

12:45

Dominic Fritz si Alin Nica dau semne ca ar face pace

România Liberă România Liberă,
Dominic Fritz si Alin Nica dau semne ca ar face pace

Presedintele interimar al PNL Timis, Alin Nica, a declarat, luni seara, ca a decis impreuna cu prima. continuă pe România Liberă

Dominic Fritz participa la inscaunarea liberalului Alin Nica: Conflictul este artificial

Primarul ales al Timisoarei, Dominic Fritz, a anuntat pe pagina sa de Facebook ca va participa la ceremonia de instalare in functie a noului presedinte al CJ Timis, liberalul Alin Nica. Fritz sustine ca conflictul dintre PNL si USR-PLUS din cauza esecului in negocierile pentru formarea unei majoritati fiind unul artificial.

Contrele PNL-USR la Timisoara continua: PNL Timis a semnat protocolul cu USR-PLUS, fara sa fie mentionate functiile, asa cum a cerut Dominic Fritz El primeste termen pana luni de la liberali

Dupa ce a aruncat in aer negocierile cu USR-PLUS pentru o majoritate in Consiliul Local Timisoara si Consiliul Judetean, PNL Timis a semnat vineri protocolul cu echipa primarului ales al Timisoarei, Dominic Fritz, insa in document nu este mentionata si impartirea functiilor in CL si CJ, asa cum a cerut primarul Fritz. El a primit de la liberali termen pana luni sa semneze documentul.

Validarea lui Dominic Fritz in pozitia de primar al Timisoarei a fost atacata la tribunal. investitura in functie, amanata

Investitura lui Dominic Fritz in pozitia de primar al Timisoarei, care fusese programata pentru marti, va fi amanata ca urmare a faptului ca validarea sa in functie a fost atacata de catre trei persoane la.

Primarul Timisoarei Dominic Fritz nu-si poate prelua mandatul. Validarea sa a fost atacata in justitie

Validarea primarului ales al Timisoarei, Dominic Fritz, sustinut de Alianta USR PLUS, a fost atacata la Tribunalul Timis de catre trei persoane, astfel ca investitura sa in functia de edil, programata pentru marti, 27 octombrie, va fi amanata, scrie Agerpres.

Validarea lui Dominic Fritz in functia de primar al municipiului Timisoara, atacata in instanta

Validarea candidatului USR-PLUS in functia de primar al municipiului Timisoara, Dominic Fritz, a fost atacata in instanta. Trei contestatii au fost depuse la Judecatoria Timisoara.

Liberalul Alin Nica a semnat parteneriatul pentru Timis si Timisoara cu USR-Plus

Liderul interimar PNL Timis, Alin Nica, a semnat, vineri, parteneriatul pentru Timis si Timisoara cu USR-Plus. Protocolul nu contine nicio mentiune despre functii, ci doar proiecte si programe comune celor doua.

Liberalul Alin Nica a semnat parteneriatul pentru Timis si Timisoara cu USR PLUS: Noi nu dorim sa avem nici un fel de discutii cu PSD

Alin Nica, liderul interimar PNL Timis, a semnat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa,parteneriatul pentru Timis si Timisoara cu USR PLUS, un protocol care nu contine nicio mentiune despre functii, ci doar proiecte si programe comune celor doua partide.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )