Libnet.ro
UNICEF

20:30

Domnule Traian Basescu, introduceti trupele Romane in Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Domnule Traian Basescu, introduceti trupele Romane in Republica Moldova

Unul din cei mai cunoscuti blogari din Republica Moldova, Constantin Codreanu, a lansat o scrisoare deschisa catre presedintele Romaniei. Aceasta incepe chiar asa:. continuă pe Adevărul

Gheorghe Stefan: Am fost si voi ramane alaturi de Traian Basescu.

Gheorghe Stefan s-a inscris in Fundatia Miscarea Populara, anuntul sau fiind facut la Piatra Neamt, la o conferinta de presa la care a participat si Elena Udrea. Stefan a declarat ca mereu a fost alaturi de Traian Basescu si asa va ramane in continuare, conform Agerpres. Intotdeauna am fost alaturi de Traian Basescu si voi ramane alaturi de el, a declarat, sambata, Gheorghe Stefan, o data cu inscrierea sa in Fundatia Miscarea Populara. Primarul de Piatra Neamt a adaugat ca decizia sa era .

Victor Ponta: Tariceanu are experienta necesara pentru a fi numarul doi in stat si il poate inlocui pe Traian Basescu la presedintie

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca noul sef al Senatului, Calin Popescu Tariceanu, are experienta si statura necesara pentru a fi numarul doi in stat si il poate inlocui pe Traian Basescu la presedintie, mentionand insa ca nu ia in calcul o noua suspendare, ci doar o ipoteza constitutionala.

Victor Ponta calca pe urmele lui Traian Basescu.

Oricat de mult s-ar stradui Victor Ponta sa-l ridiculizeze sau sa-l demonizeze pe Traian Basescu, prin declaratii ironice sau jignitoare, faptele sale tradeaza imensa veneratie pe care i-o poarta. Oricat de greu le-ar fi votantilor sai sa accepte, realitatea este ca modelul de lider al premierului nu este nimeni altcineva decat presedintele. Sigur, ADN-ul sau politic este cel preluat de la Adrian Nastase, iar modelul aspirational este Tony Blair, dar pe cine incearca sa imite si chiar sa .

Burse in Slovacia si-n China pentru tinerii din Republica Moldova

Ambasada Slovaciei in Republica Moldova anunta oferta de burse universitare. inceputul studiilor e in septembrie 2014. Aplicantii pot depune dosarele in perioada 24 martie-29 mai, transmite IPN.

VIDEO Ce le doresc politicienii femeilor din Republica Moldova

Cu ocazia Zilei de 8 Martie, mai multi politicieni din Republica Moldova au adresat mesaje de filicitare tuturor femeilor. Unii au facut-o prin intermediul unor spoturi video, altii au postat felicitari pe blogul personal.

Traian Basescu: Ponta, Antonescu si Dragnea sunt politicieni care vor plati factura minciunii

Presedintele Traian Basescu considera ca Victor Ponta, Liviu Dragnea si Crin Antonescu vor plati la un moment dat factura minciunii, transmite HotNews. intrebat la Pro TV daca in politica este la fel ca in.

Au cerut amanarea recensamantului in Republica Moldova

Zeci de tineri au protestat astazi fata de lipsa de transparenta a Guvernului Republica Moldova cu privire la recensamantul populatiei care ar fi trebuit sa aiba loc in acest an. Desi ne aflam deja in martie, oficialii BNS nu stiu cand va avea acesta loc.

Traian Basescu: Ponta, Antonescu si Dragnea vor plati factura minciunii. Si in politica sunt dame de companie

Presedintele Traian Basescu considera ca social-democratii Victor Ponta si Liviu Dragnea si liberalul Crin Antonescu sunt politicieni care, la un moment dat, vor plati factura minciunii, transmite Agerpres.

Traian Basescu: Daca Rusia nu incepe negocierile cu Ucraina in doua saptamani, pot fi inghetate activele de pe teritoriul UE

Presedintele Traian Basescu a afirmat, joi, ca daca Rusia nu va incepe negocirile cu Ucraina in urmatoarele doua saptamani, ar putea fi luate masuri precum inghetarea activelor aflate pe teritoriul Uniunii.

Traian Basescu, la congresul PPE: Alegerile sunt un moment decisiv pentru a spune nu xenofobilor si euroscepticilor/ Avem obligatia sa spunem Moscovei sa lase fiecare tara sa isi decida singura drumul

Presedintele Traian Basescu a sustinut vineri un discurs in cadrul Congresului de la Dublin al Partidului Popular European, in care urmeaza sa fie votat candidatul PPE pentru functia de presedinte al Comisiei Europene. Basescu a afirmat ca alegerile sunt un moment decisiv pentru a spune nu xeonofobilor, eurscepticilor, nationalistilor excesivi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )