Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald si Melania Trump, testati pozitiv cu coronavirus: Ce se intampla daca presedintele SUA nu-si poate exercita functia Mesaj personal de la Putin pentru Trump

Hotnews Hotnews,
 Donald si Melania Trump, testati pozitiv cu coronavirus: Ce se intampla daca presedintele SUA nu-si poate exercita functia Mesaj personal de la Putin pentru Trump

Donald Trump a anuntat, pe contul sau de Twitter, ca a fost testat pozitiv cu coronavirus, sotia sa Melania fiind si ea infectata cu Sars-Cov-2. ----------------- 21:40 Evenimentele de campanieale lui Trump vor fi virtuale sau amanate20:50 Judecatoarea Amy Coney Barrett, care s-a intalnit cu Trump, negativa la testele pentru Covid 20:13 Joe Biden a fost testat negativ pentru Covid-19 18. 29 Moscova ii ofera lui Trump vaccinul rusesc anti-Covid-1917. 18 Presedintele Iohannis i-a transmis un mesaj de insanatosire presedintelui american Donald Trump. continuă pe Hotnews

Donald si Melania Trump, infectati cu coronavirus. Ce mesaj au transmis, dupa diagnosticul medicilor

Veste soc de la Casa Alba! Donald si Melania Trump sunt infectati cu coronavirus tocmai in momentul in care presedintele Statelor Unite ale Americii are nevoie de afisarea sa publica in cadrul dezbaterii cu oponentul sau Joe Biden. Donald si Melania Trump au coronavirus. Mesajul presedintelui SUA imbolnarirea sotilor de la Casa Alba cu coronairus .

COVID-19 la Casa Alba. Ce spune medicul personal al presedintelui american despre starea lui Donald Trump si a sotiei sale, testati pozitiv cu coronavirus

Presedintele SUA, Donald Trump, si Prima Doamna, Melania Trump, sunt bine si se afla sub supravegherea vigilenta a echipei medicale de la Casa Alba, a anuntat Sean Conley, medicul persoanal al liderului.

Presedintele american, Donald Trump, si sotia sa, Melania, testati pozitiv pentru infectia cu coronavirus

Presedintele SUA, Donald Trump, si sotia sa, Melania, au fost testati pozitiv pentru infectiacu noul coronavirus. Anuntul a fost facut printr-un mesaj publicat pe contul de Twitter al liderului de la Casa Al.

Donald Trump si sotia sa, Melania, testati pozitiv pentru COVID-19! Ce urmeaza in Statele Unite

Presedintele american Donald Trump si Prima Doamna a Americii, Melania Trump, sunt infectati cu noul coronavirus. Trump a confirmat informatia intr-o postare pe Twitter.

Un nou focar de coronavirus in Alba. Noua angajati ai Primariei Sebes au fost testati pozitiv

Un nou focar de coronavirus se manifesta in judetul Alba, la Primaria Sebes. Noua angajati ai institutiei au fost testati pozitiv.

Melania Trump, inregistrata injurand:Dar mai lasati-ma naibii in pace! Cui ii pasa acum de asta?

Fosta consiliera a primei-doamne la Casa Alba Stephanie Winston Wolkoff a dezvaluit la CNN inregistrari secrete ale unor discutii cu Melania Trump, la o luna dupa ce a publicat cartea Melania and me, datand din vara lui 2018, despre despartirea, dur criticata, a familiilor de imigranti, orchestrata in acel an de catre presedintele american sau din timpul pregatirilor sarbatorilor de la sfarsitul anului la Casa Alba.

MELANIA TRUMP: Va rog aveti grija sa fiti in siguranta si vom trece prin asta impreuna

Prima doamna a Statelor Unite, Melania Trump, a scris pe Twitter, la scurt timp dupa ce presedintele a anuntat ca amandoi au fost diagnosticati cu Covid-19, ca si-a amanat toate angajamentele si i-a indemnat pe americani sa aiba grija sa fie in siguranta.

Bistrita: Centrul de Transfuzii Sanguine a fost inchis. 14 angajati au fost testati pozitiv pentru COVID-19

Centrul de Transfuzii Sanguine din Bistrita a fost inchis marti dimineata,dupace14 dintre cei 18 angajati au fost testati pozitiv pentru COVID-19. Un asistent medical a dat alarma.

Melania Trump: Ne simtim bine. Va rog, aveti grija sa fiti in siguranta

Prima doamna a Statelor Unite, Melania Trump, a scris pe Twitter, la scurt timp dupa ce presedintele a anuntat ca amandoi au fost diagnosticati cu Covid-19, ca si-a amanat toate angajamentele si i-a indemnat pe americani sa aiba grija sa fie in siguranta.

Ce se intampla daca mananci 1 morcov, pe zi. Beneficiile geniale pe care niciun roman nu le stie

Cheia unui stil de viata sanatos este alimentatia. Din categoria produselor cu cele mai mari beneficii pentru organism nu pot lipsi morcovii. Stim deja ca ajuta vederea, dar lista efectelor pozitive este lunga! Iata ce se intampla daca mananci 1 morcov, pe zi. Beneficii pe care putini le-ar banui! Ce se intampla daca mananci 1 .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )