Libnet.ro
UNICEF

06:00

Donald Trump, acuzatii grave la adresa guvernului iranian. Cel putin 106 de morti, in protestele violente

B1 B1,
Donald Trump, acuzatii grave la adresa guvernului iranian. Cel putin 106 de morti, in protestele violente

Presedintele SUA, Donald Trump, a reactionat joi dupa ce autoritatile de la Teheran au restrictionat accesul la internet in contextul unor proteste de amploare in Iran. Cel putin 106 iranieni au fost ucisi. continuă pe B1

DONALD TRUMP: Chinezii nu isi fac datoria

Presedintele american, Donald Trump, a afirmat miercuri ca nu a semnat inca un acord comercial cu China deoarece Beijingul nu este dispus sa-si faca datoria, noteaza AFP.

Donald Trump: Daca nu eram eu, Hong Kong ar fi fost spulberat in 14 minute

Presedintele american Donald Trump a dat asigurari vineri ca armata chineza nu a intervenit pentru a reprima manifestatiile in favoarea democratiei in teritoriul chinez semiautonom Hong Kong numai pentru ca el i-a cerut acest lucru omologului sau chinez Xi Jinping, relateaza AFP.

Donald Trump justifica rolul lui Rudy Giuliani in scandalul ucrainean

Donald Trump a depus eforturi vineri sa justifice recurgerea la serviciile avocatului sau personal Rudy Giuliani in Ucraina, un lucru de care parlamentarii insarcinati cu ancheta in vederea unei destituiri a presedintelui sunt foarte interesati, relateaza Reuters.

Marturii devastatoare pentru Donald Trump. Un ambasador a recunoscut public mai multe presupuse actiuni de abuz in serviciu ale presedintelui american

Presedintele Donald Trump a conditionat ajutorul militar dat Ucrainei de favoruri personale care l-ar putea ajuta sa castige alegerile din 2020, a declarat, miercuri, ambasadorul Statelor Unite la Uniunea.

Ucraina initiaza o ancheta care l-ar putea ajuta pe Donald Trump in scandalul convorbirilor telefonice dintre el si presedintele ucrainean. Ce vrea sa afle Kievul

Ucraina a extins, miercuri, ancheta ce-l vizeaza pe fondatorul controversatei companii Burisma Holdings, lucru ce l-ar putea, teoretic, ajuta pe presedintele Donald Trump, transmite Reuters. Burisma Holdings.

Conflict comercial: Chinezii nu isi fac datoria, acuza Donald Trump

Presedintele american, Donald Trump, a afirmat miercuri ca nu a semnat inca un acord comercial cu China deoarece Beijingul nu este dispus sa-si faca datoria, scrie Agerpress, citand AFP.

Donald Trump afirma ca nu a cerut nimic Ucrainei si cere oprirea anchetei derulate de Camera Reprezentantilor

Presedintele american Donald Trump a declarat miercuri seara ca nu a cerut nimic din partea Ucrainei, astfel ca audierile din Camera Reprezentantilor trebuie sa fie oprite.

Trump aduce acuzatii dure la adresa puterii din Iran: a taiat accesul la internet pentru a ascunde tragedia

Presedintele american Donald Trump a acuzat joi regimul de la Teheran ca a blocat accesul la internet pentru a ascunde moartea si tragedia din Iran. Cel putin 106 iranieni au fost ucisi in manifestatiile antiguvermentale incepute vinerea trecuta, potrivit Amnesty International.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2493 seconds )