Libnet.ro
UNICEF

08:45

Donald Trump a afirmat ca ii multumeste mult lui Vladimir Putin pentru expulzarea diplomatilor americani din Rusia

Adevărul Adevărul,
Donald Trump a afirmat ca ii multumeste mult lui Vladimir Putin pentru expulzarea diplomatilor americani din Rusia

Presedintele Trump a declarat joi ca ii multumeste mult presedintelui Rusiei, Vladimir Putin, pentru expulzarea diplomatilor americani din Rusia, pentru ca, a declarat acesta, il ajuta sa reduca cheltuielile bugetare americane. continuă pe Adevărul

Donald Trump ii multumeste mult lui Vladimir Putin pentru expulzarea diplomatilor americani din Rusia

Presedintele Trump a declarat joi ca ii multumeste mult presedintelui Rusiei, Vladimir Putin, pentru expulzarea diplomatilor americani din Rusia, pentru ca, a declarat liderul de la Casa Alba, il ajuta sa reduca cheltuielile bugetare americane.

Trump ii multumeste lui Putin pentru expulzarea diplomatilor americani

Liderul de la Casa Alba, Donald Trump i-a multumit liderului rus Vladimir Putin pentru ca a ordonat reducerea cu 755 a membrilor corpului diplomaticamerican in Rusia, potrivit BBC News. Trump a.

Donald Trump, mesaj pentru Vladimir Putin. Era ironic sau nu?

Presedintele american, Donald Trump, i-a multumit joi omologului sau rus, Vladimir Putin, pentru decizia de a reduce numarul diplomatilor americani la Moscova, explicand intr-un mesaj nuantat de ironie.

Donald Trump isi trimite ginerele sa discute pacea din Orientul Mijlociu

Presedintele SUA, Donald Trump, s-a hotarat sa-l trimita pe ginerele sau, Jared Kushner, la intalnirea cu liderii regionali din Orientul Mijlociu. Acesta va fi insotit de negociatorul Jason.

Presedintele Donald Trump continua sa ameninte Coreea de Nord: Solutiile militare sunt pregatite de utilizare. Rusia, care il sprijina pe dictatorul Kim Jong-un, intervine: Suntem foarte ingrijorati. Washington si Seul nu renunta la exercitiile militare c

Presedintele Donald Trump a transmis, vineri, un nou avertisment catre regimul comunist de la Phenian, afirmand intr-o postare pe Twitter ca Statele Unite si-au definitivat optiunile militare si sunt pregatita sa le foloseasca in ipoteza unui act necugetat al Coreei de Nord, .

Presedintele Donald Trump continua sa ameninte Coreea de Nord: Solutiile militare sunt pregatite de utilizare. Rusia, care il sprijina pe dictatorul Kim Jong-un, intervine: Suntem foarte ingrijorati

Presedintele Donald Trump a transmis, vineri, un nou avertisment catre regimul comunist de la Phenian, afirmand intr-o postare pe Twitter ca Statele Unite si-au definitivat optiunile militare si sunt pregatita sa le foloseasca in ipoteza unui act necugetat al Coreei de Nord, .

Presedintele Donald Trump a anuntat ca solutiile militare impotriva Coreii de Nord sunt pregatite

Presedintele Donald Trump a transmis, vineri, un nou avertisment catre regimul comunist de la Phenian, afirmand intr-o postare pe Twitter ca Statele Unite si-au definitivat optiunile militare si sunt pregatita sa le foloseasca in ipoteza unui act necugetat al Coreii de Nord.

Donald Trump ameninta din nou Coreea de Nord: Solutia militara este incarcata si armata

Presedintele Donald Trump a amenintat din nou, vineri, ca va folosi forta impotriva Coreii de Nord, afirmand ca optiunea militara este incarcata si armata, scrie AFP.

Donald Trump transmite un nou avertisment Coreei de Nord

Presedintele SUA, Donald Trump, a transmis vineri un nou avertisment Coreii de Nord, el afirmand intr-o postare pe Twitter ca armata americana si-a definitivat optiunile militare si este pregatita.

Donald Trump: Am facut un mare serviciu armatei cand am interzis inrolarea transgenderilor

Donald Trump a explicat joi ca a facut un mare serviciu armatei americane dupa ce a interzis persoanelor transgendere sa se inroleze in fortele armate ale Americii, scrie AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )