Libnet.ro
UNICEF

06:00

Donald Trump, atac dur la adresa retelelor de socializare

Antena3 Antena3,
Donald Trump, atac dur la adresa retelelor de socializare

Presedintele Donald Trump a criticat sambata vehement blocarea de catre retelele de socializare a unor conturi si continuturi ale unor personalitati din randul dreptei conservatoare americane, liderul de la Ca. continuă pe Antena3

Lider PSD, atac dur la adresa sefului statului: Acuzatiile lui Iohannis la adresa Jandarmeriei stimuleaza si mai mult violentele existente

Liderul europarlamentarilor PSD, Dan Nica, il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca are o atitudine conflictuala, la fel ca Traian Basescu, si de faptul ca a adus o serie de acuzatii dure la adresa jandarmeriei, in lipsa oricaror dovezi si informatii.

Donald Trump, AMENINTARI FARA PRECEDENT la adresa Turciei: A actionat FOARTE, FOARTE RAU. Nu vom sta cu bratele incrucisate! (VIDEO)

Donald Trump a lansat un atac extrem de dur la adresa Turciei. El a afirmat, vineri, ca aceasta tara a actionat foarte, foarte rau si risca noi masuri punitive din partea Washingtonului. Reactia liderului.

Acuzatii extrem de grave la adresa lui Donald Trump. Ce spune un fost sef CIA

Fostul director al CIA, John Brennan, a afirmat ca presedintele american Donald Trump i-a retras accesul la secretul de aparare pentru a-i intimida pe detractorii sai si pentru a inabusi o ancheta asupra.

Donald Trump, dezlantuit! AMENINTARI de la Casa Alba: Sa lasam sa PARTICIPE toata lumea

Presedintele Donald Trump a criticat sambata blocarea de catre retelele de socializare a unor conturi si continuturi ale unor personalitati din randul dreptei conservatoare americane. Retelele de.

HAI SICTIR, COTOROANTO! ATAC dur la adresa Ecaterinei Andronescu, dupa ce i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea

Atac fara precedent la adresa PSD-istei Ecaterina Andronescu, dupa ce aceasta a cerut plecarea lui Liviu Dragnea de la conducerea partidului, gasindu-l vinovat pentru violentele din Piata.

DIVORT la Casa Alba! Donald Trump primeste lovitura de GRATIE! Melania a luat decizia

Omarosa Manigault Newman, fosta angajata la Casa Alba, a dezvaluit in premiera ca Melania Trump are de gand sa divorteze de Donald Trump, imediat ce presedintele isi va termina mandatul.

in plin RAZBOI COMERCIAL intre SUA si UE, Donald Trump vine in Europa pentru a participa la o PARADA MILITARA

Presedintele SUA, Donald Trump, a anuntat vineri ca va participa la Paris, pe 11 noiembrie, pentru a participa la ceremoniile care marcheaza un secol de la incheierea Primului Razboi Mondial. Voi merge la Paris.

Parada militara ceruta de Donald Trump, amnata pna n 2019 din cauza costurilor care se ridica la 92 de milioane de dolari

Presedintele american Donald Trump a cerut organizarea unei parade militare in SUA de Ziua Veteranilor 11 noiembrie), insa aceasta fost amanata pana in anul 2019, dupa ce presa a dezvaluit ca evenimentul ar costa peste 92 de milioane de dolari, de peste trei ori mai mult decat se estima initial, scrie Mediafax.

Donald Trump, precizari referitoare la procesul fostului sau director de campanie. Judecatorul sustine ca a fost amenintat

Judecatorul in procesul lui Paul Manafort, fostul director de campanie al lui Donald Trump, a anuntat vineri ca a primit amenintari, in timp ce juratii si-au continuat deliberarile pentru a stabili daca.

Donald Trump BOXEAZA cu Angele Merkel! Imaginea care face inconjurul lumii (FOTO)

Muzeul figurilor de ceara Madame Tussauds din Berlin are o noua atractie. O reprezentare a presedintelui american Donald Trump care loveste cu pumnul in fotografia cancelarului german Angela Merkel, lipita pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )