Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump ar fi avertizat Iranul, prin intermediul Omanului, ca un atac american este iminent

Antena3 Antena3,
Donald Trump ar fi avertizat Iranul, prin intermediul Omanului, ca un atac american este iminent

Teheranul a primit un mesaj din partea presedintelui SUA, Donald Trump, prin intermediul Omanului, noaptea trecuta, ca un atac american impotriva Iranului este iminent, au declarat vineri oficiali iranieni pentru. continuă pe Antena3

Surse guvernamentale de la Teheran: Trump a avertizat Iranul in legatura cu un atac

Donald Trump le-a transmis in cursul noptii de joi spre vineri un mesaj autoritatilor iraniene, pe care le informa cu privire la iminenta unui atac, exprimadu-si totodata vointa unui dialog, au declarat vineri surse guvernamentale iraniene, relateaza Reuters.

Donald Trump spune ca Statele Unite sunt foarte pregatite in legatura cu Iranul

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat marti ca tara sa este foarte pregatita in ceea ce priveste Iranul, pe fondul tensiunilor in crestere dintre cele doua state, informeaza Mediafax citand Reuters.

Donald Trump a aprobat un atac asupra Iranului, dupa care s-a razgandit

Presedintele american Donald Trump ar fi aprobat un atac militar asupra Iranului, insa pe parcursul serii de joi s-ar fi razgandit si l-a anulat, relateaza CNN. Ordinul lui Trump fiind motivat de doborarea.

Donald Trump, in campanie: ,,ii ador pe imigranti

Presedintele american Donald Trump, care si-a lansat marti in mod oficial campania pentru realegerea.

Vladimir Putin s-a declarat dispus sa discute cu Donald Trump la summitul G20 de la Osaka

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat, joi, ca este pregatit sa poarte discutii cu omologul sau american Donald Trump daca si cealalta parte este de acord, adaugand ca lansarea candidaturii lui Trump pentru un al doilea mandat ar putea complica relatiile dintre SUA si Rusia, relateaza Mediafax citand Reuters.

Donald Trump si-a lansat campania pentru un nou mandat la Casa Alba

Donald Trump a intrat in mod oficial in cursa pentru un nou mandat la Casa Alba. Presedintele si-a lansat campania electorala pentru al doilea mandat in Orlando, alaturi de familie si zeci de mii de.

Donald Trump isi lanseaza campania pentru 2020, introduce sloganul Keep America Great Again si face noi promisiuni. Vom vindeca SIDA si cancerul! (VIDEO)

Presedintele american Donald Trump si-a lansat, marti, campania pentru 2020, in cadrul unui miting electoral din Orlando, Florida, ocazie cu care si-a lansat un nou slogan, cu care s-a laudat cu realizarile sale.

VIDEO Donald Trump si-a lansat oficial candidatura pentru prezidentialele din 2020, in Florida: Vom mentine America mareata din nou

Presedintele american Donald Trump si-a lansat oficial candidatura pentru alegerile prezidentiale din 2020 si a facut apel la sustinatorii sai sa mentina aceasta echipa aici pentru inca patru ani.

Presedintele Donald Trump isi anunta oficial inceperea campaniei electorale pentru alegerile din 2020

Presedintele american Donald Trump si-a inceput oficial campania electorala pentru un nou mandat la Casa Alba, incurajand suporterii sa pastreze aceeasi echipa pentru inca 4 ani, scrie BBC News.

BCE evoca reducerea dobanzilor de interventie Donald Trump: Un avantaj nedrept pentru a concura cu Statele Unite

Banca Centrala Europeana ar putea sa revina la reducerea dobanzilor de interventie, dupa trei ani de stagnare, a declarat marti presedintele institutiei, Mario Draghi, atragand imediat replici dure din partea presedintelui american Donald Trump, scrie AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )