Libnet.ro
UNICEF

06:15

Donald Trump si Barack Obama au discutat, in prima lor intalnire la Casa Alba, despre Orientul Mijlociu si Coreea de Nord

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump si Barack Obama au discutat, in prima lor intalnire la Casa Alba, despre Orientul Mijlociu si Coreea de Nord

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, si succesorul sau, Donald Trump, au vorbit despre Orientul Mijlociu si Coreea de Nord, in prima lor intalnire la Casa Alba, un eveniment care a dat startul procesului de tranzitie ce se va incheia pe 20 ianuarie cu investitura republicanului, anunta Agerpres, citand EFE. continuă pe Hotnews

Donald Trump si Vladimir Putin au avut prima conversatie telefonica de dupa alegerile din SUA: Cei doi au vorbit despre o cooperare constructiva intre cele doua tari

Liderul rus Vladimir Putin si presedinte american ales Donald Trump au avut luni prima convorbire telefonica de dupa scrutinul prezidential din SUA, discutie in cadrul careia au convenit asupra unei.

A aparut prima reclama inspirata din alegerea lui Donald Trump in Statele Unite: Spotul il prezinta pe Barack Obama in timp ce se trezeste in pat cu noul presedinte (VIDEO)

Alegerea lui Donald Trump ca urmatorul presedinte al Statelor Unite in alegerile prezidentiale de saptamana trecuta a atras atentia numeroasa in randul publicului si in special.

Obama si Stoltenberg, mesaj comun pentru Donald Trump: Izolarea nu este o optiune

Liderul de la Casa Alba Barack Obama si secretarul general al NATO Jens Stoltenberg avertizeaza asupra pericolului izolationismului, care se instaureaza treptat pe fondul cresterii populismului in lume si ar putea lua avant dupa investirea lui Donald Trump in functia de presedinte al Statelor Unite.

VIDEO. Momentul stanjenitor pentru care Donald Trump se simte razbunat. Cum l-a umilit Obama acum cinci ani la Casa Alba pe actualul presedinte ales al SUA

Presedintele american Barack Obama si-a batut joc de Donald Trump, in 2011, intr-un discurs sustinut la receptia corpului de presa de la Casa Alba.

VIDEO. Momentul stanjenitor pentru care Donald Trump de simte razbunat. Cum l-a umilit Obama acum cinci ani la Casa Alba pe actualul presedinte ales al SUA

Presedintele american Barack Obama si-a batut joc de Donald Trump, in 2011, intr-un discurs sustinut la receptia corpului de presa de la Casa Alba.

Barack Obama isi ia adio de la o Europa ingrijorata

Barack Obama este asteptat in Grecia si in Germania, in contextul in care Batranul Continent este inca consternat de alegerea lui Donald Trump in functia de presedinte al Statelor Unite.

Vladimir Putin si Donald Trump si-au exprimat intentiade a relua cooperarea in avantajul ambelor state, intr-o convorbire telefonica

Seful statului rus, Vladimir Putin, si presedintele ales al SUA, Donald Trump, au discutat, luni, despre viitoarea relatie dintre cele doua state, in cadrul unei conversatii telefonice, a informat Kremlinul.

Prima decizie importanta a presedintelui Donald Trump: Reince Priebus, desemnat noul sef de cabinet al Casei Albe

Noul presedinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, l-a desemnat pe presedintele Comitetului National Republican Reince Priebus pentru pozitia de sef de cabinet al Casei Albe in viitorul mandat, relateaza The New York Times.

Barack Obama, surprins in IPOSTAZE INEDITE, de catre fotograful oficial al Casei Albe! Peste DOUA MILIOANE de poze cu presedintele SUA, realizate in cei opt ani de mandat (FOTO)

Fotograful oficial la Casa Alba, Pete Souza, a realizat peste doua milioane de fotografii in perioada cat Barack Obama a fost presedintele SUA. El a surprins multe momente pline de caldura si.

Barack Obama a ordonat lichidarea liderilor Frontului Al-Nusra

Presedintele american in exercitiu Barack Obama a dat ordin Pentagonului sa ii elimine pe liderii Frontului Al-Nusra, o grupare cu legaturi cu Al-Qaeda in Siria, pe care administratia de la Washington a ignorat-o pana acum in mare parte si care se afla in avangarda luptei impotriva regimului de la Damasc, afirma oficiali americani, conform editiei de vineri a cotidianului The Washington Post.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )