Libnet.ro
UNICEF

13:00

Donald Trump la Bucuresti? O vizita care are deja terenul pregatit

Adevărul Adevărul,
Donald Trump la Bucuresti? O vizita care are deja terenul pregatit

La sfarsitul lunii mai, presedintele SUA Donald Trump are programata prima vizita in Europa cu ocazia a doua evenimente importante: summitul NATO de la Bruxelles si summitul G7, organizat in Italia, al liderilor celor mai industrializate sapte tari din lume plus UE. continuă pe Adevărul

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm: il incurajez pe Donald Trump sa faca o vizita in Romania

Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, a spus miercuri ca il va incuraja pe Donald Trump sa faca o vizita in Romania fiindca acest lucru ar insemna o mare realizare.

Presedintele Chinei, XI Jinping, a sosit in Statele Unite pentru prima vizita oficiala din mandatul lui Donald Trump

Joi, presedintele Statelor Unite Donald Trump l-a primit la resedinta sa din Floridape presedintele Chinei Xi Jinping. Aceasta este una dintre cele mai asteptate vizite la nivel mondial din acest an datorita.

Donald Trump ar putea veni in Romania, la sfarsitul lunii mai. Chirieac: SUA isi manifesta fara echivoc interesul pentru tara noastra

Presedinte SUA, Donald Trump, ar putea vizita Romania peste cateva saptamani, scriu jurnalistii de la dcnews. ro, care citeaza surse de la Washington. Potrivit surselor citate, Donald Trump ar.

Ambasadorul Hans Klemm: il incurajez pe presedintele Donald Trump sa viziteze Romania

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat miercuri, la Botosani, ca il va incuraja pe noul presedinte american, Donald Trump, sa viziteze.

Donald Trump STIA ca urmeaza un ATAC TERORIST in Stockholm? Presedintele american, in urma cu doua luni: Priviti ce se intampla in Germania, ce s-a intamplat azi-noapte in Suedia... (VIDEO)

In februarie, Internetul a vuit de glume si ironii la adresa presedintelui american, Donald Trump, care a lansat o informatie pe atunci falsa, conform careia Suedia ar fi fost vizata de un atac.

Ce spune presedintele SUA Donald Trump dupa ce armata americana a bombardat o baza militara din Siria

Presedintele SUA, Donald Trump, analizeaza optiunile de reactie la atacul chimic din Siria, pe care il atribuie regimului Bashar al-Assad, printre masurile luate in considerare fiind cea a unor atacuri punctuale asupra unor obiective militare siriene.

Surse CNN: Presedintele SUA, Donald Trump, analizeaza optiuni militare ca reactie la atacul chimic din Siria

Presedintele SUA, Donald Trump, analizeaza optiunile de reactie la atacul chimic din Siria, pe care il atribuie regimului Bashar al-Assad, printre masurile luate in considerare fiind cea a unor atacuri punctuale asupra unor obiective militare siriene.

Donald Trump are intrevederi cu omologul sau chinez in Florida

Donald Trump, care nu a menajat in China, inainte de a ajunge la Casa Alba, va va afla joi fata in fata cu liderul celei mai populate tari a lumii, in cadrul informal, la Mar-a-Lago, resedinta de lux a miliardarului american din Florida.

Donald Trump acuza regimul Assad de atacul odios din Siria. SUA ameninta cu actiuni militare in lipsa unei reactii ONU

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump a reiterat miercuri ca regimul Bashar al-Assad, pe care el il considera vinovat de atacul chimic groaznic din Siria, va plati, fiindca astfel de acte.

SUA sunt conduse de un idiot: Statul Islamic, LOVITURA pentru Donald Trump

In contextul in care Donald Trump si-a sustinut mereu lupta impotriva terorismului, liderii gruparii jihadiste Statul Islamic au transmis un mesaj prin intermediul unei inregistrari, prin.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )