Libnet.ro
UNICEF

05:15

Donald Trump cere amanarea alegerilor prezidentiale din 2020 pe motiv ca ar putea fi fraudate

B1 B1,
Donald Trump cere amanarea alegerilor prezidentiale din 2020 pe motiv ca ar putea fi fraudate

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a cerut amanarea alegerilor prezidentiale din 2020 din noiembrie pe motiv ca votul prin corespondenta ar putea duce la fraudarea alegerilor, relateazaBBC. Seful. continuă pe B1

Donald Trump ia in calcul amanarea alegerilor prezidentiale. Care este motivul

Presedintele american Donald Trump a evocat joi pentru prima oara posibilitatea amanarii alegerilor prezidentiale din Statele Unite programate pentru luna noiembrie din cauza pandemiei de COVID-19, invocand riscul fraudarii acestora.

SUA: Trump invoca posibilitatea amanarii alegerilor prezidentiale

Presedintele american Donald Trump a invocat joi pentru prima oara posibilitatea amanarii alegerilor prezidentiale din Statele Unite, programate pentru luna noiembrie, din cauza pandemiei de COVID-19, invocand riscul fraudarii acestora.

Premiera in SUA! Donald Trump vrea sa amane alegerile prezidentiale. Acuzatii grave pe Twitter

Asa cum ne-a obijnuit deja pana acum, presedintele Donald Trump transmite mesaje extrem de imporatnte pe Twitter, care fac apoi inconjurul planetei. Este si cazul ultimei sale alegeri, prin care cere practic amanarea alegerilor prezidentiale.

Cum se pot amana alegerile prezidentiale din SUA? Aspecte legale privind ideea lui Trump

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, s-a referit joi la o posibila amanare a alegerilor prezidentiale programate in noiembrie. Agentia Reuters prezinta unele aspecte legale legate o eventuala punere in practica a ideii.

Alianta USR PLUS cere amanarea alegerilor locale

Alianta USR PLUS a transmis azi un apel pentru organizarea unor consultari intre presedintele Klaus Iohannis si partidele participante la alegerile locale, subliniind ca in actualul context epidemiologic organizarea scrutinului pe 27 septembrie prezinta un risc major pentru populatie, membrii birourilor electorale, membrii partidelor si voluntarilor si, daca nu se iau masuri de protectie sanitara adecvate, trebuie amanate, potrivit G4media.

Trump invoca posibilitatea amanarii alegerilor prezidentiale

Presedintele american Donald Trump a evocat azi pentru prima oara posibilitatea amanarii alegerilor prezidentiale din Statele Unite.

Donald Trump, presedintele SUA: Democratii vor sa lase fiecare oras la mila stangii radicale. Vor sa ne indoctrineze copiii si sa demoleze fiecare valoare americana

Donald Trump, presedintele in exercitiu al SUA si candidat la un nou mandat in cadrul alegerilor din 3 noiembrie, a avut un mesaj transant pentru electorat, caruia i-a transmis ca o victorie a democratilor ra.

Donald Trump, criza de nervi in conferinta. A plecat in mijlocul dialogului cu jurnalistii

Donald Trump s-a retras de la o conferinta de presa dupa ce a fost pus la zid de reporteri pentru ca distribuie pe Twitter clipuri cu informatii de la medici falsi. Donald Trump, pus la zid de jurnalisti. Presedintele SUA, bombardat cu acuzatii Donald Trump s-a enervat si a plecat din fata reporterilor in timp .

DONALD TRUMP, DESPRE FOX NEWS: Au uitat complet cine i-a dus acolo unde sunt

Presedintele american Donald Trump a atacat miercuri Fox News, acuzand postul de televiziune ca nu este recunoscator, relateaza DPA, citata de Agerpres.

DONALD TRUMP, DESPRE FOX NEWS: Au uitat complet cine i-a dus acolo unde sunt

Presedintele american Donald Trump a atacat miercuri Fox News, acuzand postul de televiziune ca nu este recunoscator, relateaza DPA, citata de Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )