Libnet.ro
UNICEF

15:01

Donald Trump le cere bolnavilor de cancer in stadiu terminal sa reziste pana la alegeri ca sa il voteze!

Antena3 Antena3,
Donald Trump le cere bolnavilor de cancer in stadiu terminal sa reziste pana la alegeri ca sa il voteze!

Donald Trump le-a cerut bolnavilor de cancer in stadiu terminal sa reziste pana in ziua alegerilor si sa il voteze, intr-un discurs sustinut la Nevada, scrie newsweek. com. Nu. continuă pe Antena3

Nu imi pasa cat de bolnavi sunteti! Rezistati pana pe 8 noiembrie! Iesiti si votati!: Donald Trump socheaza din nou prin declaratiile din campanie (VIDEO)

Candidatul Partidului Republican pentru alegerile prezidentiale din Statele Unite a facut un apel public, in timpul unui discurs din campanie, in care cere bolnavilor in faza terminala sa lupte.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump face un pas inapoi in privinta lui Vladimir Putin

Candidatul republicanilor la sefia Casei Albe, Donald Trump, a respins acuzatiile potrivit carora ar avea numai cuvinte de lauda la adresa presedintelui Federatiei Ruse, Vladimir Putin, acuzatii lansate de democratul Tim Kaine in cadrul dezbaterii potentialilor vicepresedinti ai Statelor Unite.

Democratul Tim Kaine il ataca dur pe Donald Trump in dezbaterea televizata cu republicanul Mike Pence

Democratul Tim Kaine, cel care ar deveni vicepresedinte al SUA daca Hillary Clinton va ajunge la Casa Alba, l-a atacat dur, intr-o dezbatere televizata, pe candidatul republican la Presedintie, Donald Trump. Kaine a sugerat ca Trump ar fi nebun.

Democratul Tim Kaine il ataca dur pe Donald Trump in dezbaterea televizata cu republicanul Mike Pence

Democratul Tim Kaine a incercat sa reduca dezbaterea televizata de marti intre candidatii la vicepresedintie la Donald Trump, pe care l-a prezentat drept un pericol la adresa securitatii nationale, drept o persoana care denigreaza femeile si minoritatile si care pare sa plateasca putine taxe federale, relateaza Reuters.

Documentele care arata cum a evitat Donald Trump plata taxelor, primite in CUTIA POSTALA de o jurnalista

Jurnalista Susanne Craig de la New York Times Metro a reusit sa identifice taxe fiscale ale lui Donald Trump si sa faca publica situatia sa financiara din 1995, cand actualul candidat al republicanilor.

Lovitura fara precedent primita de Donald Trump, de la justitia americana. Ce se intampla cu candidatul republican la Casa Alba

Justitia statului american New York a ordonat fundatiei candidatului republican la Casa Alba, Donald Trump, sa sisteze strangerea de fonduri, explicand ca nu este inregistrata in.

Donald Trump se bazeaza pe sfaturile unui personaj controversat: O femeie pastor ce a divortat de doua ori si este anchetata pentru evaziune fiscala ii ofera indrumare spirituala

Paula White, este un pastor evanghelist, ce sustine ca rugaciunile facute pentru altcineva pot avea refect imediat asupra derularii evenimentelor. Donald Trump o considera pe aceasta un ajutor de nadejde in.

A afla ca are cancer in stadiu terminal. Decizia uluitoare luata de femeia de 90 de ani

Cand Norma Bauerschmidt, in varsta de 90 de ani, a fost diagnosticata cu cancer in stadiu terminal, batrana a luat o decizie care i-a uimit pe toti apropiatii ei. A renuntat la.

Alec Baldwin a facut senzatie la Saturday Night Live, imitandu-l pe Donald Trump (VIDEO)

Actorul Alec Baldwin a facut senzatie la prima editie din acest sezon a show-ului Saturday Night Live, in care l-a imitat pe candidatul republican la alegerile prezidentiale din SUA, Donald.

Femeia asta a fost un dezastru total: Donald Trump continua atacurile la adresa lui Hillary Clinton, ignorand acuzatiile de evaziune fiscala care i se aduc (VIDEO)

Trump ignora acuzatiile de evaziune fiscala si continua ironiile si atacurile la adresa rivalei sale. Magnatul imobiliar a revenit la atacurile legate de sanatatea si onestitatea fostei Prime Doamne,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )