Libnet.ro
UNICEF

20:45

Donald Trump considera ca trebuie sa numeasca fara intarziere un judecator la Curtea Suprema in locul lui Ginsburg

Adevărul Adevărul,
Donald Trump considera ca trebuie sa numeasca fara intarziere un judecator la Curtea Suprema in locul lui Ginsburg

Donald Trump considera ca trebuie sa numeasca fara intarziere un judecator la Curtea Suprema in locul lui Ruth Bader Ginsburg, care a murit vineri, la varsta de 87 de ani. De cealalta parte, candidatul democrat la alegerile prezidentiale, Joe Biden, este de parere ca acest lucru trebuie facut dupa rezultatul votului, in noiembrie. continuă pe Adevărul

Donald Trump intervine in disputa privind Curtea Suprema si anunta ca va numi rapid un nou judecator

Presedintele american Donald Trump a declarat sambata ca intentioneaza sa numeasca rapid un nou judecator la Curtea Suprema de Justitie a SUA, dupa decesul judecatoarei Ruth Bader Ginsburg, desi Joe Biden a cerut amanarea deciziei pana dupa scrutinul prezidential din noiembrie.

Donald Trump a vrut sa asasineze un presedinte. Ce s-a intamplat e halucinant

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump a recunoscut ca a vrut sa elimine un presedinte. Seful Pentagonului de la acea vreme a fost impotriva. Donald Trump a vrut sa asasineze un presedinte Marti, presedintele SUA, Donald Trump a afirmat ca, in anul 2017 a preconizat eliminarea presedintelui Bashar al-Assad, dar Jim Mattis, seful Pentagonului .

Donald Trump, acuzat de agresiune sexuala. Ce i-a facut unui model: Eram prinsa in capcana

In cadrul unui interviu pentru cotidianul britanic The Guardian, un fost model il acuza pe presedintele Statelor Unite Donald Trump ca a agresat-o la New York, in timpul unui turneu US Open. Donald Trump acuzat de agresiune sexuala Fostul model, Amy Dorris sustine ca, in septembrie 1997, pe cand avea 24 de ani, actualul presedinte .

Donald Trump este vizat de o noua acuzatie de agresiune sexuala: M-am simtit violata

Presedintele american, Donald Trump, a fost acuzat, joi, de un fost model de o agresiune sexuala, transmite agentia de stiri AFP. Donald Trump, acuzat ca a agresat sexual un fost.

Totul despre confruntarile Donald Trump Joe Biden

Alegerile prezidentiale din Statele Unite se apropie, iar confruntarile Donald Trump Joe Biden au fost deja stabilite. Iata aici toate detaliile.

Donald Trump a divortat de Melania? Cine a scapat porumbelul: Nu vorbim despre foste sotii

Zvonurile cum ca Melania si Donald Trump au divortat nu au aparut de ieri, dar acum a venit in spatul public un detaliu care face diferenta dintre zvon si realitatea la care multi se asteptau. Cine a scapat porumbelul si cum au tras absolut toti concluzia ca renumitul cuplu prezidential si-a spus adio? Divort la .

The Washington Post dezvaluie suma platita pana acum de Secret Service pentru a-l pazi pe Donald Trump in propriile hoteluri

Proprietatile lui Donald Trump au incasat plati de peste 1 milion de dolari din partea Secret Service de la instalarea miliardarului newyorkez la Casa Alba.

Donald Trump si-a reluat atacul impotriva votului prin posta, printr-o postare pe Twitter marcata ca posibil inselatoare

Presedintele american Donald Trump si-a reluat joi atacul impotriva votului prin posta, printr-o postare pe Twitter, sugerand ca rezultatul alegerilor prezidentiale din 2020 nu va putea fi stabilit cu exactitate si ca ar putea sa il submineze pe oricare castigator, inclusiv pe el. Twitter a plasat un avertisment pe postarea presedintelui, pentru a semnala ca aceasta ar putea contine informatii inselatoare, transmite Reuters.

Donald Trump, acuzatii sexuale teribile: Ma tinea strans si ma atingea cu mainile...

Donald Trump este in mijlocul unui scandal sexual. Un model il acuza pe presedintele SUA ca a agresat-o in New York, in timpul unui turneu US Open, in septembrie 1997, pe cand avea 24 de ani.

Twitter a marcat cu avertisment un mesaj al lui Donald Trump despre riscul fraudelor electorale

Platforma de microblogging Twitter a plasat, joi, o eticheta de avertizare pe un mesaj in care presedintele american, Donald Trump, atragea atentia asupra riscurilor producerii unor fraude electorale in scrutinul prezidential din noiembrie, potrivit Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )